Tjedan karijera na FOI- ju: Sve o IT biznisu u sklopu zanimljivih predavanja

U ponedjeljak, 2. svibnja, prvim predavanjem službeno je počeo 5. Tjedan karijera na FOI-ju, glavni karijerni događaj na FOI-ju, u organizaciji Centra za podršku studentima i razvoj karijera, koji će trajati sve do petka, 6. svibnja, a u petak će biti i centralna događanja poput panel diskusije s poslodavcima.

Tjedan karijera događaj je usmjeren na karijerno promišljanje te povezivanje poslodavaca, institucija, alumnija i studenata, a najveća ovogodišnja novost je proširenje programa na čitav tjedan.

Više od 30 renomiranih poslodavaca studentima će prenijeti aktualne tehnologije unutar IT i biznis svijeta te prikazati stručne teme i karijerne mogućnosti putem čak 19 pozvanih predavanja, četiri radionice, Okruglog stola u četvrtak te preko glavnih događanja u petak.

Centralni događaj 5. (Tje)dna karijera, odnosno svečano otvorenje i na panel diskusiju s poslodavcima bit će u petak, 6. svibnja na FOI-ju. Naglasak diskusije bit će na razvoju karijerne proaktivnosti poticajnim pričama o (samo)zapošljavanju od strane renomiranih poslodavaca iz IT i biznis sfere.

Nakon diskusije poslodavci će se ‘po brzom postupku’, odnosno, ‘pitch prezentacijama’ predstaviti prisutnim studentima i studenticama, a oni će se morati snaći u ulozi žirija i ocijeniti prezentacije poslodavaca.

Potom će nekadašnji FOI-jevci i FOI-jevke – FOI alumni, odgovarati na pitanja studenata te će zajedno s njima unutar FOI parlaonice prodiskutirati neke od gorućih tema vezanih uz karijere, poslovanje, IT i biznis industriju te prelazak sa studija na posao.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije