Službeni početak franšiznog poslovanja Taxi Cammea u Varaždinu

Ovog petka, 14. kolovoza je u Varaždinu održana konferencija za medije na kojoj je Cammeo grupa i službeno potvrdila nastavak svojeg poslovanja u Varaždinu kroz poslovni model franšize.

Cammeo grupa je u Varaždinu prisutna od sredine studenog prošle godine, a protekli period označen je intenzivnim pripremama i stvaranjem preduvjeta za pokretanje franšiznog modela poslovanja.

Tako će taksisti Taxi Cammea od danas raditi samostalno, kao nositelji Taxi Cammeo franšize i svih benefita koje ta franšiza podrazumijeva.

Svojim partnerstvom s Cammeo grupom obvezali su se poštivati najviše profesionalne standarde Cammeo grupe i taksi poslovanja, a pritom su im na raspolaganju svi raspoloživi resursi, oprema, tehnologija, logistička i marketinška potpora Cammeo grupe.

Prije nego što je Cammeo grupa ušla na varaždinsko tržište, u Varaždinu nije niti postojao adekvatan taksi servis pa je dolazak najveće hrvatske taksi kompanije unio pozitivne promjene u navikama građana.

Prema dosadašnjim pokazateljima, sve više Varaždinaca koristi Taxi Cammeo za obavljanje svojih svakodnevnih aktivnosti. Osnovni razlozi tome su udobnost, profesionalan pristup i ljubaznost taksista, ali prije svega i izuzetno prihvatljiva cijena, u potpunosti prilagođena standardu građana.

Osim toga, Cammeo grupa je potaknula i zapošljavanje nezaposlenih građana te ih je educirala za rad u taksi službi, a potom i za samostalno upravljanje taksi servisom.

Prilikom predstavljanja Taxi Cammeo franšize, direktor Cammeo grupe, Vladimir Minovski je rekao:

– Izuzetno me raduje činjenica što su Varaždinci prepoznali pogodnosti koje im nudi korištenje taksi servisa u obavljanju njihovih svakodnevnih aktivnosti i što u sve većem broju koriste naše usluge. To potvrđuje kvalitetu naše usluge. Zahvaljujem našim djelatnicima na ukazanom povjerenju i na prihvaćanju naše ponude da postanu naši franšizni partneri. Od danas, oni su naši ravnopravni partneri koji samostalno upravljaju svojim vremenom i poslovanjem. Želja nam je proširiti svoju franšiznu mrežu na cijelu sjevernu Hrvatsku, naročito Čakovec gdje već imamo nekoliko upita. Također nam je želja dodatno učvrstiti svoju lidersku poziciju i vjerujem da ćemo u tome uspjeti. Franšizni partneri u tom su nam procesu od izuzetne važnosti.

U ovom trenutku, u Varaždinu posluje pet franšiznih partnera sa sedam vozila.

Osim u Varaždinu, Taxi Cammeo franšiza djeluje i u Slavonskom Brodu, Šibeniku, Rijeci, Osijeku i Zagrebu, ali i u gradovima regije pa odnedavno Taxi Cammeo franšiza posluje i u Beogradu, a uskoro će po tom istom modelu, Cammeo grupa ući i na tržište drugih srbijanskih gradova te Ljubljane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije