Ivanec ojačao odnose s Hrvatsko-austrijskom trgovinskom komorom

U sklopu nastupa Varaždinske županije na manifestaciji Dan Hrvatske 2015. u Grazu, gdje je naša županija predstavila svoje gospodarske potencijale te mogućnosti i pogodnosti u privlačenju stranih investicija, nastupio je i Grad Ivanec.

Naime, svake godine se u organizaciji Hrvatsko-austrijske trgovinske komore, a pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva RH, organizira spomenuta manifestacija na kojoj se predstavljaju hrvatske županije, a ove godine je domaćin bila Varaždinska županija.

Grad Ivanec predstavljala je mr. sc. Lana Labaš, direktorica Poslovne zone Ivanec d.o.o.

Inače, poziv za nastup u Grazu Gradu Ivancu stigao je izravno iz Hrvatsko – austrijske trgovačke komore, odnosno, od njena glavnog opunomoćenika Slavka Begića, s kojim Grad Ivanec i Poslovna zona surađuju od predstavljanja na REXPO-u, gdje su lani nastupili na zajedničkom štandu varaždinske Poslovne zone d.o.o.

U tom kontekstu nastup u Grazu mr. sc. Lana Labaš iskoristila je kao priliku za razgovore i kontakte u cilju daljnjeg proširenja suradnje Grada i Hrvatsko-austrijske trgovinske komore, posebno na planu uspostavljanja kontakata s ivanečkih tvrtkama koje imaju namjeru uspostavljanja poslovnih odnosa na austrijskom tržištu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije