DANI OKUSA Uživajte u gastronomskim delicijama varaždinskog kraja u 13 restorana

U tradicionalnom okruženju seoskog domaćinstva ‘Grešna pilnica’ jučer su najavljeni drugi po redu Dani okusa varaždinskoga kraja.

Manifestacija će se održati u vremenu od 18. travnja do 1. svibnja, a obuhvaća 13 ugostiteljskih objekata s područja Varaždinske županije, koji su nosioci standarda Okusi, i koji će ljubiteljima gastronomskih specijaliteta omogućit će da uživaju u bogatstvu i raznolikosti jela koje su pripremale generacije domišljatih domaćica.

Tako će se u restoranu Arabela iz Globočeca Ludbreškog, Grešnoj pilnici iz Klenovnika, hotelu La Gus i Zlatnim Goricama iz Gornjeg Kneginca, hotelu Minervi iz Varaždinskih Toplica, hotelu Trakošćan, restoranu Palatin, Zalogajnici Šanjek, hotelu Varaždin, restoranu Verglec, restoranu Garestin, restoranu Bedem i kavani Dori iz Varaždina, moći uživati u dva menija od tri slijeda jela spravljenih od tradicijskih namirnica po promotivnoj cijeni od 75 kuna.

Značaj cjelokupnog projekta, te program same manifestacije, prisutnim medijima i gostima predstavili su vlasnik seoskog domaćinstva ‘Grešna pilnica’ Izidor Gladović, direktorica Turističke zajednice Varaždinske županije Elizabeta Dolenec i župan Varaždinske županije te predsjednik TZ Varaždinske županije Predrag Štromar, koji je ovom prilikom dodijelio standard ‘Okusi varaždinskoga kraja’ restoranu Bedem iz Varaždina kao novom subjektu u projektu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije