Slatki gušti u restoranu Shamper

Vrhunac svakog objedovanja, i ono što će zaokružiti cijelu priču, je desert koji dolazi kao slatko na kraju. Svjesni toga, u restoranu Shamper posebnu pažnju posvećuju pripremi slastica iz njihove ponude.

Bogata i inovativna, vrhunska gastronomija restorana Shamper upotpunjena je pomno biranim desertima koji se pripremaju na licu mjesta, u kuhinji restorana. Od skoro zaboravljenih tradicionalnih slastica pa do ‘modernih’ oblizeka, slatka ponuda prilagođena je svačijem guštu. No jedan desert posebno se ističe, a to je torta od kruške i karamela.

Kombinacija biskvita, kreme od kruške, karamela i badema savršeno je sjedinjena u kolač koji će vas oduševiti svojom jedinstvenošću. Sve namirnice koje se koriste za pripremanje ove torte isključivo su domaće proizvodnje. Tako se kruške dobavljaju od lokalnih proizvođača, a bademi se dopremaju iz Dalmacije od provjerenih obiteljskih gospodarstava. Osnovna nit vodilja restorana Shamper provjerene su namirnice i zadovoljstvo gostiju dobivenim, a savršeni primjer toga upravo je ova torta.

Dođite u Shamper, okusite jedinstvenu i inovativnu kuhinju te počastite svoje najdraže slatkim užitkom koji će vam još dugo ostati u sjećanju. Rezervacije možete učini na broj telefona 040/390 777 ili putem e-maila info@shamper.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije