Dočekajte Novu godinu u Đurinoj hiži uz vrhunsku hranu, piće i ambijent

Prosinac se polako približava prema svojoj polovici, a misli mnogih se okreću prema “najluđoj noći”. U moru brojnih ponuda ističe se ona restorana Đurina hiža u Varaždinskim Toplicama.

U Đurinoj hiži trenutno je sve spremno za doček, a sve koji se prijave čeka vrhunska domaća klopa u četiri slijeda, piće u neograničenim količinama te živa glazba.

Dočeci u ovom restoranu posebna su prigoda, a prijave se primaju na telefon 098/956 24 35.

Restoran Đurina Hiža smjestio se neposredno pred Varaždinskim Toplicama, na staroj cesti Varaždin-Varaždinske Toplice, a posljednjih godina profilirao se kao jedan od nezaboilaznih destinacija za sve koji vole odličnu hranu i ugodan domaći ugođaj. Svjedoče to i brojne pohvale i priznanja za hranu, piće, ambijent i usluge, a kako tvrde, najveće priznanje su im vjerni gosti, koji im se stalno vraćaju.

Ove godine u Đurinoj hiži ponovno će biti ‘all inclusive’ cijena za doček bit će 280 kuna, a domaćini garantiraju da ničega neće nedostajati, a ponajmanje odlične atmosfere, bez koje je svaka dobra fešta nezamisliva.

U Đurinoj hiži čeka vas poseban Novogodišnji meni:

Domaći narezak
meso iz banjice, kosana mast, suha buđola,
suhi kare, domaće kobasice, sirevi, domaći kruh

Glavno jelo
teleća rolada pod pekom, svinjetina pod pekom,
pohani pileći file, krumpir pod pekom, hajdina kaša, salate

Desert
kolači razni

Noćno jelo
gulaš od srnetine i jelena, domaći njoki

Od pića, biti će tu mješanog vina, sauvignona, muškata žutog, crno vino Cuvee obitelji Jambirško, domaći sokovi (bazga, menta/kopriva, jabuka) te naravno aperitiv dobrodošlite te kave.

Osim dočeka Nove godine, na jelovniku Đurine hiže ističe se i veliki izbor najsočnijih steakova (T-Bone, Rib Eye, srneći biftek) i mnogo toga finog. U posljednje vrijeme su počeli sve više ‘koketirati’ i s nekima od najboljih hrvatskih vinara, pa tako vinsku kartu krase Trapan, Arman, Benazić, Nemec, Šafran. Uz sve to, tu je odlično domaće vino, kao i domaći suhomesnati proizvodi.

U prosincu su aktualne i ‘završnice poslovnih godina, kao i svi ostali svečani događaji, koje u Đurinoj sjajno organiziraju. Dodatne informacije, možete pronaći na Facebook stranici, a sve rezervacije primaju se na telefon 098/956 24 35.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije