drugo mjesto

KULINARSKI KUP Nikola Blaži iz restorana Angelus treći na ‘Zlatnoj solinki’

Na natjecanju 'Zlatna Solinka' natjecatelji su imali zadatak pripremiiti menu za 14 osoba od zadanih namirnica.

U Solinu se 11. i 12. ožujka održalo natjecanje
‘Zlatna solinka’ – 2. kolo petnaestog izdanja
Hrvatskog kuharskog kupa.

Natjecanjem ‘Plitvička rapsodija’ natjecatelji su skupili i prve
bodove u ‘borbi’ za veliku kristalnu kuhaču, a na
natjecanju ‘Zlatna Solinka’ natjecatelji su imali zadatak
pripremiiti menu za 14 osoba od zadanih namirnica.

– S dvije pobjede u hladnom predjelu i desertu te osvojenim
drugim mjestom u glavnom jelu najbolji su
bili Tomislav Greganić i Marela
Hudoletnjak
 iz The Westin
Zagreb
.

Drugo mjesto osvojili su Antonio Bukvić i
Predrag Zrilić
predstavljajući Udrugu kuhara i
slastičara Bilogore, dok su Nikola Blaži i Leon
Kolenko
iz Restorana Angelus
Varaždin osvojili treće mjesto.

Prvo mjesto u glavnom jelo osvojila je četvrta
ekipa
 Dinko Tomašić i Dino
Veselić 
iz Park Boutique
Hotela Varaždin 
– stoji u Facebook objavi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije