Na natjecanju 'Zlatna Solinka' natjecatelji su imali zadatak pripremiiti menu za 14 osoba od zadanih namirnica.
U Solinu se 11. i 12. ožujka održalo natjecanje
‘Zlatna solinka’ – 2. kolo petnaestog izdanja
Hrvatskog kuharskog kupa.
Natjecanjem ‘Plitvička rapsodija’ natjecatelji su skupili i prve
bodove u ‘borbi’ za veliku kristalnu kuhaču, a na
natjecanju ‘Zlatna Solinka’ natjecatelji su imali zadatak
pripremiiti menu za 14 osoba od zadanih namirnica.
– S dvije pobjede u hladnom predjelu i desertu te osvojenim
drugim mjestom u glavnom jelu najbolji su
bili Tomislav Greganić i Marela
Hudoletnjak iz The Westin
Zagreb.
Drugo mjesto osvojili su Antonio Bukvić i
Predrag Zrilić predstavljajući Udrugu kuhara i
slastičara Bilogore, dok su Nikola Blaži i Leon
Kolenko iz Restorana Angelus
Varaždin osvojili treće mjesto.
Prvo mjesto u glavnom jelo osvojila je četvrta
ekipa Dinko Tomašić i Dino
Veselić iz Park Boutique
Hotela Varaždin – stoji u Facebook objavi.