3, 2, 1 KUHAJ Zdravko i Moira zadržali vodstvo i ušli u polufinale showa!

Natali i Hrvoje se, unatoč visokim ocjenama koje su večeras zasluženo dobili za servirana jela, nisu uspjeli maknuti s dna bodovne tablice. Nadomak polufinala simpatični par iz okolice Jastrebarskog nažalost napušta ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’, dok su na vrhu tablice ostali Varaždinci Zdravko i Moira.

Prošli tjedan Natali i Hrvoje su za bod pobijedili Katarinu i Ozanu i ostali u showu, dok je ovaj tjedan bod razlike presudio njima.

A posluženo jelo je bilo odlično!

– Što se tiče srnećeg filea, apsolutna hrabrost i apsolutno ste to odradili odlično. Stvarno je ukusno, interesantno i drugačije. Krema od cikle je fantastična. Sve na ovom pijatu je jako dobro – komentirao je Pažanin.

Hrabar potez

– Ovo je definitivno bio hrabar potez koji se isplatio. Nevjerojatno što ste si dopustili jučer i što ste napravili danas. Nevjerojatno je kako prelazite iz jednog u drugo stanje. Ne razumijem kako se to može desiti – komentirao je Hrvoje i dodao u svom stilu.

– Sad kad ju zaprosim, znat će da to nije zato što smo pobijedili u showu.

– Ne bi nam bilo ni lakše ni draže da smo loše napravili jer ovako bar ponosno idemo doma – kazala je Natali.

Tri para u polufinalu

– Ispratili su nas sa stilom, stigli smo do male bodovne razlike. Ako članovi žirija smatraju da je to ocjena koju zaslužujemo, takva ocjena treba biti – dodao je Hrvoje.

U polufinale showa ‘Tri, dva, jedan-kuhaj!’ ulaze Sanja i Morena, Moira i Zdravko i Kristijan i Martin.

Tko je od njih novi najbolji amaterski kulinarski par, doznat ćemo uskoro!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije