3, 2, 1 KUHAJ Savršenom kulinarskom predstavom Zdravko i Moira ušli u finale!

Umjesto jednog para, kakvo je pravilo bilo u dosadašnjim emisijama, show su napustila dva para, Arsen i Željan i Ozana i Katarina.

Varaždinci Zdravko i Moira završili su na trećem mjesu s 237 bodova, a za to je ponajprije zaslužna perfektna izvedba za koju su ih gosti ocjenili s čak 39 od 40 bodova.

– Arsen i Željan, znate da je nedopustivo da u ovom trenutnku ne poslužite predjelo i glavno jelo – kazala je Doris. S desertom su skupili osam bodova, i s 210 bodova, najmanje od svih kandidata, napuštaju show.

– Meni je žao zbog menija koji je bio fantastičan. Sigurno bi pobrali najviše ocjene, napravili smo ga dobro, ali falilo nam je vremena za serviranje – kazao je Željan.

Uz njih, show su napustile i Ozana i Katarina.

Njih dvije su, kad se bodovi koje su dobile od gostiju restorana pribroje bodovima koje su do sad skupile, sveukupno bile najlošije.

Hrvoje i Natali su se izvukli za dlaku, odnosno za točno jedan bod.

– Definitivno nismo mislile da ćemo doći ni blizu do kuda smo došle – komentirala je Ozana.

– Uopće se ne osjećamo kao da smo ispale ili nešto izgubile. Dapače, puno smo dobile i napravile i sad znamo koliko zapravo znamo. Nismo bile ni svjesne koliko možemo i znamo. Prezadovoljne smo – dodala je Ozana.

Sljedeći tjedan je finalni, a svega nas tri emisije dijele od proglašenja pobjednika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije