321 KUHAJ Moira i Zdravko Rogina najbolji u šestom tjednu natjecanja

RTL-ov Kulinarski show 321 Kuhaj polako sa zagrijava, a Varaždinci Zdravko i Moira Rogina bili su najbolji u šestom tjednu showa.

Tata i kćer, Zdravko i Moira, jedan su od deset parova u ovom popularnom showu u kojem se kuhari amateri natječu u pripremanju jela, a ocjenjuje ih stručni žiri. Njega čime Tomislav Špiček, Ivan Pažanin, a treću članicu Željku Klemenčić radi trudnoće je u šestom tjednu zamijenila Žaklina Troskot.

> Varaždinci Moira i Zdravko Rogina osvajaju žiri i publiku: Ostat ćemo svoji

Od prošlog tjedna u showu je ostalo samo devet parova. Varaždinci su bili pobjednici prvog tjedna showa, a do ovog tjedna uglavnom su bili oko sredine prema gornjem dijelu tablice. No u šestom tjednu su ponovno ‘briljirali’, iz dana u dan podižući kvalitetu svojih jela.

U srijedu su ‘zasjeli’ na prvom mjesto odličnim brancinom u košuljici, a četvrtak je donio i iznenađenje za natjecatelje, jer su pripremljene recepte i namirnice morali zamijeniti, jedni s drugima. Tako je njihov fazan, završio na radnoj jedinici Splićana Željka i Arsena, a njih je zapao losos s ekvinojom, koji su sebi zacrtali Hrvoje i Natali.

No, snalažljivi kakvi jesu, hrabro su se suočili s lososom, i pripremili odlično jelo. Losos je pratio odličan pesto od bosiljka i pinjola, dok su kvinoja i povrće bili za prilog, na odlično serviranom tanjuru.

Već nakon prvih komentara žirija, bilo je jasno da će ocjene biti visoke, inače vrlo strogi Špiček bio je kratak.

– Ja ovom jelu nemam što dodatni niti oduzeti – komentirao je Špiček.

A stručnjak za riblja jela Ivan Pažanin, također je imao samo pohvale.

– Na ovome pjatu sve apsolutno štima, nemam što dodati.

Ocjene su bile tri devetke, velikih 27 bodova posljednjeg dana šestog tjedna.

Tomek Špiček je dodao i sljedeće.

– Nadam se da će ova ocjena biti poticaj i za idući tjedan. Ja sam vam već dao desetku, ali bitan je i kontinuitet, pa će ih biti još – rekao je Tomek.

Na kraju tjedna Moira i Zdravko su imali ukupno 93 boda, čak devet više od prvih pratitelja. U idućem tjednu, netko od parova će napustiti natjecanje, a Zdravko i Moira na najboljem su putu da nastave natjecanje. Show se emitira na RTL televiziji, od ponedjeljka i četvrtka, s početkom oko 21 sat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije