Vijesti / Vino i hrana

NO, NIJE PREŠLA U VODSTVO

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Nasmijana Karmen iz Novakovca osvojila goste vedrim duhom i domaćim jelima

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Nasmijana Karmen iz Novakovca osvojila goste vedrim duhom i domaćim jelima
RTL

U utorak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' simpatična Međimurka je osvojila goste svojim vedrim duhom i domaćim jelima, no svejedno nije uspjela prijeći u vodstvo...

Nasmijana Karmen Čehok iz Novakovca dočekala je goste s domaćim likerima i međimurskom pjesmom koju je izvela zajedno s kolegama iz KUD-a.

- Jako se potrudila, svaka čast! I glazba je bila fantastična, baš u međimurskom ugođaju - kazao je Antun kojemu se svidjela i široka ponuda aperitiva, a djevojke su se oduševile Karmeninim domaćim likerom od vanilije i sokom od ljubičice.

Kad se ekipa smjestila za stol domaćica im je ponudila tradicionalno jelo - domaći rezanci s kosanom masti i sirom.

- Okus predjela je bio fascinantan. Domaća tjestenina i mast, a baš dobro začinjeno i fino - kazala je Nikolina kojoj se predjelo svidjelo, baš kao Gordani i Antunu:

- To je jedno od jela koje je često na stolu u Međimurju, bar nekada bilo, ali i sad je.

Jedino je Sonja prokomentirala kako je predjelo izgledalo prejednostavno i skromno, što nije pomislila kad je vidjela glavno jelo - teleće rolice sa špekom i krumpirom: 'Izgled glavnog jela je odličan!'

Za desert Karmen je poslužila još jedan tradicionalni recept tog kraja - kukuruznu zlevanku s vrhnjem i jabukama.

- Desert jako lijepo izgleda, isto je jednostavan izgled, ali nekad je manje zapravo više - komentirala je Nikolina.

Za kraj večere Karmen je gostima priredila još jedno iznenađenje - pjesmu!

'Karmen pjeva kao slavuj!', primijetio je Antun koji je domaćici dao ocjenu 8, iako mu je sve bilo lijepo i krasno. Sonja i Nikolina Karmen su ocijenile s devetkom, a Gordana desetkom.

'Nemam nikakve zamjerke, od predjela, glavnog jela i deserta domaćica je bila super i dajem joj desetku od srca!' kazala je Goga. Tako je Karmen zaradila 36 bodova i unatoč odličnoj večeri nije uspjela prijeći u vodstvo.

'Zadovoljna kako je sve prošlo, jela su bila dobra, atmosfera je bila opuštena i mislim da će svaki dan biti samo sve bolje i bolje', zaključila je simpatična Međimurka.

Sutra kuha jedini muškarac u ovom tjednu, a može li Anton prestići Sonju - pogledajte u srijedu u 20 sati na RTL-u!

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!