Vijesti / Vino i hrana

show rtl-a

'Večera za 5 na selu' u Gornjem Ladanju, evo kako je bilo kod domaćice Ivanke

'Večera za 5 na selu' u Gornjem Ladanju, evo kako je bilo kod domaćice Ivanke
RTL

Dobru atmosferu narušila je - dlaka...

Domaćica Ivanka veselo je dočekala ovotjednu ekipu nakon što je cijeli dan provela u pripremi specijalne večere. „Ivanka je bila dobre volje, nasmijana i bez treme, kao i svaki dan“, komentirala je Marija. Dobra atmosfera nastavila se i na predjelu, kad je domaćica poslužila košarice od prhkog tijesta punjene s nadjevom.

„Izgledalo je savršeno i bilo je fino“, komentirala je Marija, Tomislav je tražio repete nadjeva, a Nataliji je predjelo bio totalni promašaj: „Nije mi se svidjelo, košarica je bila pretvrda, previše majoneze u nadjevu i prejak okus.“

Za glavno jelo Ivanka je ponudila pohane pileće rolice sa sirom i špekom te razno povrće za prilog. Nekima je jelo bilo više, drugima manje po volji, a onda je Tomislav naišao na dlaku.

„Sve je bilo odlično, ali dogodila se greška. Debakl na polovici jela - kosa!“ komentirao je kasnije Tomislav koji je za stolom odlučio prešutjeti tu informaciju zbog domaćice, no gosti su primijetili njegovu reakciju pa su prestali jesti jer su izgubili tek.

Apetit se svima vratio na desertu za koji je Ivanka pripremila domaće zagorske štrukle sa sirom i vrhnjem, koje su bile pun pogodak.

Za kraj je Ivanka sve iznenadila svojim cvjetnim aranžmanima za poklon te izvedbom komedijaša za iznenađenje večeri, a onda je krenulo ocjenjivanje. Goga joj je dala osmicu zbog prepečenog povrća i dlake u jelu, a zbog sličnog razloga je dobila sedmicu od Marije. Natalija joj je dala ocjenu šest jer joj se samo desert svidio, a Tomislav sedmicu: „Bila bi ocjena devet da nisam našao kosu u zagrebačkom, koji je bio odličan, nažalost, greške se događaju...“

Tako je Ivanka zaradila ukupno 28 bodova te se trenutno nalazi na posljednjem mjestu. A hoće li sutrašnji domaćin biti na vrhu ili pri dnu ljestvice - doznat će se u petak u finalnoj epizodi tjedna u 20 sati na RTL-u!

Najnovije

Reci što misliš!