mmm...
Pripremate pileće batke kod kuće? Ispecite ih u pećnici ovom metodom - ispast će kao s roštilja
Ova neobična metoda zaludjela je internet.
Na roštiljanje kao oblik druženja možemo neko vrijeme zaboraviti
zbog niskih temperatura i kiše, ali to ne znači da moramo
zaboraviti i na ukusnu, sočnu piletinu s rešetke.
Ne, ne treba vam električni roštilj niti grill tava da biste je
pripremili kod kuće - treba vam samo pećnica, jedna posuda i
rešetka.
Narežite povrće - luk, krumpire, mrkvu i papriku - i posložite ga
u jednu posudu za pečenje, posolite i stavite masnoću po
želji.
Uzmite pileće batke, stavite ih na dasku za rezanje i začinite.
Sada ide glavni dio - uzmite rešetku iz pećnice, stavite je preko
daske i svaki batak zakačite između dvije
žice. Podignite rešetku tako da batci vise i stavite ih u
pećnicu iznad posude s povrćem i krumpirima.
Kako prenosi The
Sun, sokovi iz mesa će otići u glavni, mesnati dio
batka, ali i po povrću koje je u posudi ispod, pa će mu dati
posebnu aromu.
Najnovije
-
Vrijednu pobjedu ostvarili su Varaždinci, a podrška im je dolazila s tribina...
-
Ulazak u osminu finala Kupa pa pobjeda protiv 'susjeda' na tablici. Dobar tjedan za varaždinskog prvoligaša.
-
Utakmica je imala dva različita poluvremena, u prvom je bolji bio Rudar, a u drugom Varteks.
-
Trenutno prosječna mirovina iznosi oko 500 eura, to bi bilo povećanje za 50 posto.
-
Njemački je važan za Varaždinsku županiju jer je orijentirana na njemačko govorno područje, i geografski i gospodarski.
Reci što misliš!