Predrag Štromar: ‘Moramo zaštititi sve vrijednosti i duh Sjevera!’

Predrag Štromar, kandidat za župana Varaždinske županije, i kandidati za njegove zamjenike Alan Košić i Barbara Antolić Vupora obratili su se danas medijima kako bi se pred izbornu šutnju, koja prethodi drugom krugu lokalnih izbora, obratili građanima iz Varaždinske županije.

– Kampanja završava, za dva dana su izbori, a želim prije svega svim građanima zahvaliti na velikoj podršci, na svim lijepim riječima, savjetima, ali i na ponekim kritikama. Zahvaljujem i svojim budućim zamjenicima koji su ovdje uz mene, Barbari Antolić Vupora i Alanu Košiću, zahvaljujem i svima Vama dragi predstavnici medija koji ste korektno prenosili informacije građanima, svojim stranačkim kolegama, volonterima koji su cijelo vrijeme bili na terenu, kao i svima onima koji su na bilo koji način pomogli – kazao je Predrag Štromar.

Istaknuo je kako komunikacija s građanima uvijek mora biti dvosmjerna, ali komunikacija mora biti i pristojna, tolerantna, iskrena i otvorena, jer upravo takve karakteristike krase naš Sjever.

– Ovdje na Sjeveru i u Varaždinskoj županiji ljudi su uglavnom tolerantni, živimo bolje nego u drugim dijelovima Hrvatske i potpuno smo otvoreno društvo. Zato moramo zaštititi taj duh Sjevera, duh svih onih vrijednosti s kojima smo odrastali i o kojima su nas učili naši roditelji – dodao je Štromar.

No kampanja, po njegovom mišljenju, nije protekla u tom duhu.

– Kampanja je bila, da se tako izrazim, turbulentna i burna i nisu je uvijek krasile ove spomenute karakteristike, ali nećemo danas o lošim stvarima. Jer ima puno više onih dobrih, a to su prije svega svi oni razgovori s građanima. Osim toga, čeka nas još puno posla i nastavljamo već u ponedjeljak – istaknuo je.

Za kraj je istaknuo kako je nužno da Varaždinska županija nastavi smjerom kojim se trenutno kreće.

– Cilj je, ne samo da Sjever zadrži poziciju kotača razvoja Hrvatske, već je i cilj da se taj kotač u Varaždinskoj županiji i na Sjeveru zavrti još brže i efikasnije. Dragi građani pozivam vas da izađete u nedjelju na izbore, da glasate po savjesti te da u naredne četiri godine radimo zajedno i da gradimo još razvijeniju Varaždinsku županiju – zaključio je Štromar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije