Rock koncert za ‘Tri puta brži – tri puta bolji Varaždin’ priprema lista GLAS

– Upoznajte najbolju listu za Varaždin, družite se i zabavite se! Želimo Varaždinkama i Varaždincima prije svega pokloniti odličnu rock svirku i dobru atmosferu!.

Ovom porukom kandidat za gradonačelnika dr. sc. Ivan Čehok i nezavisna građanska lista GLAS najavljuju proslavu zadnjeg dana predizborne kampanje pod nazivom ‘Tri puta brži – tri puta bolji Varaždin’ te pozivaju sve da im se pridruže u petak, 19. svibnja, s početkom u 19.30 sati na Kapucinskom trgu.

Pripreme su u punom jeku, a u prilog zasigurno ide i najava lijepog vremena. Stoga su posebno pozvani svi maturanti. Od 20 sati sa svirkom počinju dva varaždinska rock benda – Rikverc i Dr. Vinko and Milicija.

Program će trajati do 22 sata, a uz rock svirku organizatori najavljuju i prigodna iznenađenja.

Netko od 2 sretnika/sretnica u tomboli će osvojiti ulaznicu, uključujući i put, na koncert Rolling Stonesa 16. rujna u austrijskom Spielbergu!

– Mogu vam otkriti da će mi se pridružiti Moira Rogina i istarski Slavonac – najavio je Zdravko Rogina, kandidat za Gradsko vijeće na listi Ivana Čehoka i finalist televizijskog zabavno-kulinarskog showa 3,2,1 kuhaj !

Iz ove najave može se zaključiti da će se Kapucinskim trgom, osim glazbe i dobre vibre, širiti i miris kulinarskih delicija.

Iz GLAS-a poručuju da tu nije kraj iznenađenjima, no u to će se uvjeriti svi koji proslave upravo s njima zadnji dan predizborne kampanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije