HDZ Đula dobio podršku za gradonačelnika Ivanca, Petrinjak za zamjenicu župana

Jučer su u Jerovcu, Lovačkom domu Tiglin pred brojnim gostima i simpatizerima predstavljeni kandidati HDZ-a za gradonačelnika i njegove zamjenike, kandidati za župana i zamjenike te kandidati za članove gradskog vijeća i mjesnih odbora.

Na predstavljanju kandidata okupilo se 120 članova i simpatizera HDZ-a dajući podršku Zdenku Đuli, kandidatu za gradonačelnika Ivanca i njegovim zamjenicima, Mileni Golubić iz Ivanca i Zdenku Đurasu iz Margečana te Lidiji Petrinjak, ivanečkoj kandidatkinji za zamjenicu župana.

Skup su pozdravili, Anđelko Stričak, saborski zastupnik i predsjednik županijske organizacije HDZ-a, general Zdravko Jakob, državni tajnik ministarstva obrane, Josip Krtanjek, kandidat za Gradsko vijeće Grada Ivanca i Goran Slavinec, predsjednik TO HDZ-a Jerovec Gornji.

Ivanec će dobiti novog, mladog gradonačelnika!

Zdenko Đula, dipl.ing.el. obratio se prisutnima i predstavio svoju kandidaturu za gradonačelnika Ivanca.

Istaknuo je da se za kandidaturu odlučio jer živi i radi na području Ivanca čitav svoj život, tu ima i obitelj sa dvoje djece i želi da se grad razvija u skladu sa svojim mogućnostima kao što to rade i drugi gradovi, a ne da zaostaje, da mladi odlaze u inozemstvo ili da posao traže u drugim gradovima.

Đula želi omogućiti ravnomjeran razvoj grada bez obzira na političko opredjeljenje građana sa sloganom ‘Razvoj iznad politike’ – što do sada nije bio slučaj!

Predstavio je svoje kandidate za zamjenike gradonačelnika, Milenu Golubić iz Ivanca i Zdenka Đurasa dipl. oec. iz Margečana.

‘Temelj programa moga tima je čovjek te su u naše planove za slijedeće četiri godine utkana razmišljanja velikog broja građana temeljem njihovih prijedloga i sugestija. Slušam i slušat ću naše građane, radit ćemo zajedno na poboljšanju kvalitete života u Ivancu i svim okolnim naseljima. Mogu i znam kako, zajedno s Vama.

Osnovnoškolsko obrazovanje u našem gradu želimo organizirati u jednoj smjeni kako bi djeci ostalo više vremena za bavljenje ostalim aktivnostima – športom i kulturnim sadržajima, ali i kako bi naši osnovnoškolci što više boravili u obiteljskom okruženju

Razvoj poduzetništva, turizma i otvaranje novih radnih mjesta mora biti na prvom mjestu jer tu su grane koje stvaraju prihode za sve ostale projekte i aktivnosti. Detaljan plan i program za Ivanec predstavit ćemo u gradu za nekoliko dana.

Svakako želim reći da postoje projekti koji su započeti u mandatu mog prethodnika i koji se iz niz objektivnih razloga nisu do kraja realizirali ili su propali ili su samo najavljeni kao marketinški trik pred izbore, naprimjer najbolja poduzetnička zona po uvjetima za ulaganje koja već godinama nema ni jednog ulagača. Nažalost, razvojni projekti našeg grada u vrijeme vladavine HNS-a su usporeni ili zaustavljeni ili su propali, naprimjer domaće mlijeko, brza cesta VŽ-Ivanec-Krapina, poduzetnički inkubator…

Jamstvo za ostvarenje našeg programa je ovaj tim koji predvodi naš premijer Plenković, naši saborski zastupnici i moj tim mladih i sposobnih, obrazovanih ljudi sa iskustvom, koji nestrpljivo čekaju svoju priliku za dokazivanjem. Radit ćemo i uspjet ćemo!’, istaknuo je Đula.

Lidija Petrinjak snažna podrška HDZ-ova budućeg župana Alena Runca.

Uz 15-godišnje političko iskustvo stečeno unutar HSS-a Lidija Petrinjak je dosad predsjedavala Hrvatskim srcem Varaždinske županije te, uz obiteljske obaveze supruge i majke, obavljala dužnosti i vijećnice Varaždinske županije.

S mjesta zamjenice predsjednika HSS-a Varaždinske županije, na kojem je provela protekle 4 godine, sada je ušla u HDZ-ov tim, kao nestranačka osoba te se zahvalila na ukazanom povjerenju.

Prihvaćanjem njezine kandidature HDZ prije svega pokazuje svoju brigu za stanovnike ivanečkoga kraja.

Zamjenica župana iz Ivanca

Nazočne je pozdravio i Anđelko Stričak, saborski zastupnik i predsjednik županijske organizacije HDZ-a istaknuvši da županija u proteklom razdoblju nije za Ivanec izdvojila nijedne lipe za dogradnju škole u Ivancu, za razvoj hitne zdravstvene zaštite.

Pa gdje je taj novac potrošen? Potrošen je na agencije i novine da pišu kako je ovdje najkvalitetniji život, a znamo da imamo najmanje plaće, a posao tražite u inozemstvu ili nekom drugom gradu.

Vjerujem da će Ivanec dobiti novog mladog gradonačelnika koji će sa svojim zamjenicima pokrenuti razvoj grada i svih naselja, da će Ivanec dobiti zamjenicu župana Lidiju Petrinjak, a županija novog župana Alena Runca.

Okupljamo sve stranke koji nam žele pomoći da grad i županiju podignemo na noge krenemo sa gospodarskim rastom i razvojem. Na listi za županijsku skupštinu iz Ivanca imate 2 kandidata, pogledajte druge liste, koga imaju među prvih 10, da li imaju kandidata za zamjenika župana iz Ivanca i koji su to kandidati iz Ivanca na njihovim listama.

Mi idemo sa našim sposobnim, uglednim i časnim ljudima na pobjedu jer naši kandidati nemaju nikakvih mrlja, afera, propalih firmi, stečajnih i pred stečajnih nagodbi’, rekao je Stričak.

Kandidati za Mjesni odbor Jerovec Donji, Jerovec Gornji i Ribić Breg

Skupu se obratio domaćin, Josip Krtanjek, pozdravivši sve goste i uzvanike istaknuvši svoju kandidaturu za Gradsko vijeće Grada Ivanca, predstavio je kandidate za

Mjesni odbor Jerovec Donji: Tomislav Plahtarić – nositelj, Nikolina Komorčec, Elvis Gotal, Ljiljana Ramljak i Nino Brezovec.

Mjesni odbor Ribić Breg: Mladen Dolenec – nositelj, Krunoslav Petak, Stjepan Vuglovečki, Anita Bunić Črepinko i Ivica Petak.

Skupu se obratio i domaćin, Goran Slavinec, predstavivši listu za Mjesni odbor Jerovec Gornji: Tomica Petak – nositelj, Slavinec Goran, Mario Kuća, Kristijan Tot i Josip Kušen.

Skup je pozdravio i general Zdravko Jakob, državni tajnik ministarstva obrane, izrazivši zadovoljstvo što HDZ za Ivanec ima odličnog kandidata za gradonačelnika koji je mlad, sposoban i iskusan te za zamjenicu župana ivančanku koja će zastupati naše interese u županiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije