Zdenko Đula predao kandidaturu za gradonačelnika Grada Ivanca

Zdenko Đula predao je kandidaturu za gradonačelnika Grada Ivanca.

Kandidaturu je predao zajedno sa svojim zamjenicima Zdenkom Đuras i Milenom Golubić te sa Vladimirom Lackovićem, predsjednikom Gradskog odbora HDZ-a.

HDZ je predao i listu za gradsko vijeće koja se sastoji od 17 kandidata koji će nakon izbora biti zastupnici svojih naselja i mjesnih odbora ovisno o broju osvojenih glasova.

Đula je za kandidaturu prikupio 922 potpisa potpore dobivši podršku velikog broja građana i mladih koji žele promjene i novog gradonačelnika koji će imati konkretne rezultate, koji će više raditi na razvoju gospodarstva, turizma, socijalne politike i mladih te prosperitetu i boljem životu građana u gradu i svim okolnim naseljima koja su na području Grada Ivanca.

– Razvoj iznad politike, ravnomjerni razvoj grada, provedba projekata od opće dobrobiti bez obzira na stranačku pripadnost itd. Ivanec treba gradonačelnika koji će biti dostupan svojim građanima i u službi svih građana, koji će svaki dana aktivno raditi na razvoju, a ne na saborskoj karijeri i koji će biti u Ivancu, a ne u Zagrebu u saboru – rekao je Zdenko Đula.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije