Predstavljanje zbirke poezije ‘Ona’ i ‘Tišina’ 15. ožujka u Gradskoj knjižnici

U četvrtak, 15. ožujka, u 19 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Metel Ožegović održat će se predstavljanje zbirke poezije ‘Ona’ i ‘Tišina’ poetskog para, Ljubice Ribić i Milana Novaka.

Ljubica Ribić, rođena 1959. u Varaždinu, objavila tri samostalne zbirke poezije i jednu prozno poetsku zbirku. Zapažena na mnogim poetskim susretima, nagrađivana i objavljivana u književnim revijama. Aktivno radi na promoviranju poetskog izričaja u Varaždinu i šire. Sudjeluje na mnogim međunarodnim programima.

Milan Novak, rođen 1965. u Mariboru , objavio četiri samostalne zbirke poezije. Nagrađivan na književnim susretima i objavljivan u mnogim revijama kako u Sloveniji i Hrvatskoj tako i u drugim susjednim zemljama. Aktivno radi na promoviranju književnosti u Sloveniji i Hrvatskoj.

U ulozi izdavača pojavljuje se Udruga Ritam misli iz Varaždina, o zbirkama će govoriti dr.sc. Đurđica Garvanović – Porobija i pjesnik Nenad Slukić.

Samu poetsku večer učinit će drugačijom pjesnik Enes Kišević govoreći stihove autora Ljubice Ribić i Milana Novaka. Glazbeni gosti, Fani Solomun i Dražen Dragović će zasigurno obojiti večer posebnim tonovima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije