HUMANITARNO! Popularna predstava Teatra Exit 26. ožujka u varaždinskom HNK

Povodom obilježavanja 113 godina Rotary pokreta u cijelom svijetu i proslave 15. godišnjice Kluba, Rotary Club Varaždin 1181 dovodi u goste zagrebački Teatar EXIT s višestruko nagrađivanom hit predstavom ‘Kako misliš mene nema!?’.

– Pozivamo vas da se opustite i dobro zabavite puna dva sata uz izvrsnu intrigantnu predstavu poznatih ‘exit-ovaca’ Filipa Juričića i Amara Bukvića, te da kupnjom ulaznice podržite ovu novu akciju Rotary kluba Varaždin 1181 i da zajedno pomognemo svima onima kojima je pomoć neophodna – stoji u najavi.

Predstava ‘Kako misliš mene nema!?’ na rasporedu je 26. ožujka u gledalištu Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu s početkom u 20sati. Cjelokupni prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za humanitarne aktivnosti RC Varaždin 1181.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna za mjesto u parteru, 100 kuna u loži, te 40 kuna za mjesto na balkonu, mogu se kupiti na blagajni HNK u Varaždinu te u Galeriji Klarić u Varaždinu.

Ukoliko želite platiti ulaznice putem žiro računa, na raspolaganju vam je račun za ovu akciju kod Kent banke – HR5641240031133000461.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije