BLAGDANI Robert Garafolić čitateljima Varaždinskog.hr poklanja svoje ‘sovice’!

U ovo blagdansko doba poznati varaždinski umjetnik odlučio je vama, čitateljima portala Varaždinski.hr, pokloniti dva svoja djela. Riječ je o originalnom radu, slikama na kojima se nalazi motiv sove, koji Garafolić obrađuje u raznim likovnim tehnikama proteklih oko godinu dana.

> SOVE U KAMENU Robert Garafolić: Privukao me mističan pogled tog mudrog stvorenja

Garafolić je nedavno u Varaždinu postavio i svoju izložbu slika, kojim dominiraju varaždinski prizori i vedute, a ima i slika aktova i drugih motiva…

> ULICAMA GRADA U Verglecu otvorena slikarska izložba Roberta Garafolića

Naposljetku, prije nekoliko dana uključio se i akciju oživljavanja zapuštenih izloga u središtu grada. Tako je Garafolić uredio izlog Kina Dom u Kukuljevićevoj ulici, čime je otvorena svojevrsna ulična galerija na mjestu gdje bi u dogledno vrijeme trebao niknuti novih Centar kreativnih industrija.

> STREET GALLERY ‘Želimo da profitiraju i umjetnici, i Grad, i građani’

Robert Garafolić poklanja čitateljima portala Varaždinski.hr 2 * 1 ‘sovicu’. Da biste osvojili ovaj rad, lajkajte objavu ovog članka na Facebook stranici portala te u komentaru ispod te objave označite (tagirajte) osobu koju bi ‘sovice’ također mogle zanimati. Sredinom sljedećeg tjedna izvući ćemo dobitnike. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije