DOMAĆI FILM U varaždinsko gradsko kino dolazi film ‘Fuck off I love you’

Komedija, drama, erotika, krimić, akcija… Sve to možete pronaći u hrvatskom filmu ‘Fuck off I love you’ koji dolazi u Kino Gaj.

Film će se prikazati u dva navrata, u petak i subotu, 3. i 4. studenog, u 21 sat.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a dobna granica je 18 godina.

> KINO GAJ Triler ‘Paklena noć’ od petka u varaždinskom gradskom kinu!

Više o filmu ‘Fuck off I love you’

Radi se o centralnom dijelu trilogije filmova scenarista i redatelja Anđela Jurkasa, nakon hvaljenog debitantskog naslova ‘Zbog Tebe’ te prije finalnog djela trilogije, komedije ‘Happy End’. Riječ je o kombinaciji komedije i drame s elementima erotike, krimića i akcije, punoj feelgood momenta.

Priča je to o muško ženskim odnosima, ljubavi i posljedicama ljubavi na putu do nalaženja savršene veze, a prema podacima nacionalnih i regionalnih filmskih institucija i teoretičara filma riječ je o prvoj debitantskoj trilogiji u povijesti filma u Hrvatskoj i zemljama regije na Balkanu.

Film ‘Fuck Off I Love You’ motiviran je sadržajem redateljeve knjige “Ona” koja će biti objavljena tokom 2018. a sniman je na nekoliko različitih lokacija u Zagrebu, Rijeci, Sydneyu (Australija), Gorskom kotaru, Lici, Beogradu, Slavoniji, Podravini te Bosni i Hercegovini.

Također je rezultat suradnje nekoliko zemalja (Hrvatska, Srbija, Bugarska, Slovenija, BiH, Australija) već ovisno o internacionalnom castu glumaca i činjenici da je sniman i izvan Republike Hrvatske. Film je snimljen bez financijske pomoći državnih institucija, HAVC i ostalih nadležnih institucija. Koprodukcijski riječ je o suradnji nekoliko tvrtki koje su kroz joint venture model suradnje zatvorile produkcijsku konstrukciju – DOP Produkcija, ZIA Produkcija, Ratio Video Production, HI Studio, Senna Inovation Factory.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije