PREMIJERA Animirani film ‘Moja čudovišna obitelj’ od petka u Kinu Gaj!

Daleko iza nas su vremena u kojima su čudovišta bila opasna bića koja lede krv užilama, a vanjština im je bila strašna kao i duša. Danas postoje i čudovišta koja su u biti nježna bića, iako im vanjština to i ne nagovješćuje. Upravo animirani film o takvim čudovištima dolazi u Kino Gaj.

Crtić ‘Moja čudovišna obitelj’ u Kinu Gaj prikazat će se u četiri navrata, 27. listopada u 16 sati, 28. listopada u 18 sati, 29. listopada u 10 sati te 31. listopada u 16. sati.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a film je sinkroniziran na hrvatski.

Više o filmu ‘Moja čudovišna obitelj’

Obitelj Wishbone je daleko od sretne obitelji. Mama Emma vlasnica je knjižare koja je u velikim dugovima. Tata Frank je ozbiljno preopterećen poslom i trpi svakodnevnu torturu svog šefa, kćer Fay je samosvjesna tinejdžerica zaokupljena prvom srednjoškolskom simpatijom, a genijalca Maxa maltretiraju vršnjaci u školi.

I tu nije kraj. Na maskenbalu zla vještica Baba Yaga pretvara ih sve u čudovišta! Ova čudovišna obitelj mora natjeravati vješticu po cijelom svijetu kako bi skinuli prokletstvo.

Tijekom ove avanture obitelj Wishbone upada u nevolje s pravim čudovištima te samim grofom Drakulom koji iskazuje Emmi svoju besmrtnu ljubav. U ovom slučaju, avantura života i put do obiteljske sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije