GLLUGL predstava i koncerti: Kvadratura kruga, Kajtebriga, The Quartet…

U srijedu, 26. travnja, na sceni Centra za mlade u 20 sati biti će izvedena predstava Kvadratura kruga.

Predstava problematizira današnji trenutak i društvo u kojem živimo kroz intimnu obiteljsku dramu jedne suvremene hrvatske obitelji.
Predstava je nastala u suradnji između HNK u Varaždinu i Umjetničke organizacije Gllugl.

Igraju Katarina Arbanas, Zvonko Zečević, Filip Eldan i Nikša Eldan. Scenografkinja je Dina Zebec, dizajner zvuka Petar Eldan, kostimograf Mladen Grof Jerneić, a umjetnička suradnica i dizajnerica svjetla Tamara Kučinović.

Gllugl će 30. travnja obilježiti Međunarodni dan jazza.

Međunarodni dan jazza proglašen je od strane UNESCO-a na inicijativu Sjedinjenih Američkih Država na 36. Općoj skupštini u listopadu 2011. godine, s ciljem okupljanja međunarodne zajednice širom svijeta, kako bi se doznalo više o umjetnosti jazza, njegovom podrijetlu i utjecaju te naglasila njegova važna uloga kao obrazovnom sredstvu za postizanje zajedništva, dijaloga i bolje suradnje te sredstva komunikacije koje nadilazi razlike.

Tako će u nedjelju, 30. travnja, na sceni Centra za mlade nastupiti bendovi Kajtebriga i Trio Petra Eldana, varaždinski bend The Quartet, gitaristi Vedran Zec iz Osijeka i Hrvoje Šenjug iz Varaždina te varaždinski glumac i pijanist Filip Eldan.

Koncert počinje u 20 sati, a ulaz je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije