TJEDNI PROGRAM Provjerite što je idući tjedan na repertoaru u varaždinskom HNK!

U utorak, 4. travnja, u 19.30 sati na Velikoj sceni biti će izvedena predstava Hotel Bellevue, redatelja Ivana Plazibata.

19. smotra glazbenog stvaralaštva djece i mladeži Varaždinske županije u organizaciji Glazbene škole Varaždin i Varaždinske županije biti će održana u srijedu, 5. travnja, od 8 do 20 sati u Velikoj koncertnoj dvorani.

Predstava Bog Masakra, u režiji Lee Anastazije Fleger biti će izvedena u srijedu, 5. travnja u 20 sati, na Sceni Zvonimira Rogoza

U četvrtak, 6. travnja, u 19.30 sati na Velikoj sceni gostovat će predstava GD Histriona Tartarski biftek u režiji Ivice Kunčevića.

Predstavu Malo blago redatelja Tomislava Pavkovića možete pogledati u petak, 7. travnja, u 20 sati, na Sceni Zvonimira Rogoza

U subotu, 8. travnja, u 20 sati, na Sceni Zvonimira Rogoza pogledajte kajkavsku komediju Bogi Ivač znova redatelja Ljubomira Kerekeša.

Korizmeni koncert Mješovitog pjevačkog zbora KUD-a ‘INA’ biti će održan u subotu, 8. travnja, u 20 sati u Velikoj koncetrnoj dvorani. Ulaz je slobodan.

U nedjelju, 9. travnja, u 19.30 sati, u Velikoj koncertnoj dvorani Varaždinski komorni orkestar održat će 4. koncert sezone 2016./2017.

Ulaznice su u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta na blagajni HNK u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije