TJEDAN SMIJEHA Ulaznice za predstavu ‘Sve u tri…’ u Ludbregu osvaja…

U sklopu Tjedna smijeha Kerekesh Teatra, u svim gradovima unutar Varaždinske županije i Općinama odigrat će se 41 predstava u deset dana te, tradicionalno, jedna premijerna predstava Kerekesh teatra.

Tako će 17. ožujka Kerekesh teatar u Ludbregu u POU ‘Dragutin Novak’ (Trg Svetog Trojstva 19) izvesti svoju novu predstavu ‘Sve u 3…’

‘Sve u tri…’ nova je komedija Kerekesh Teatra u kojoj dvije cimerice muku muče sa susjedom koji se objesio točno kod njihovog prozora. Sofija i Marlena uspijevaju uvući visećeg susjeda u svoj stan i nakon nekoliko neuspjelih pokušaja oživljavanja, uz sve komplikacije, pokojni susjed ima još iznenađenja. Velikih.

U predstavi igraju Katarina Baban, Sanja Drakulić, Matija Kačan/Frano Novljan. Redateljica je Iva Ilakovac, za adaptaciju teksta zaslužan je Ljubomir Kerekeš, a za tekst autorski tim predstave.

Kereksh teatar i Varaždinski.hr vode vas na predstavu ‘Sve u 3…’!

Od ponedjeljka, 13. ožujka, proveli smo nagradu igru u kojoj je u komentaru ispod teksta trebalo ostaviti svoje ime i prezime, a mi smo danas, u srijedu, 15. ožujka, u jutarnjim satima, putem stranice Random.org slučajnim izborom izabrali najsretnijeg/najsretniju koji osvojiti dvije ulaznice!

Sretna dobitnica je Ivana Koren! Svoje ulaznice možete podići na ulazu uz predočenje osobne iskaznice. Čestitamo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije