Tjedni program: Lidrano, Plesni studio Vindi, mariborski Simfonijski orkestar…

I ovog tjedna HNK u Varaždinu priprema bogat program. U utorak, 14. veljače, u 20 sati, na Sceni Zvonimira Rogoza igra kajkavska komedija ‘Bogi Ivač znova’, redatelja Ljubomira Kerekeša. Ulaznice je moguće nabaviti u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

Velika scena je u srijedu, 15. veljače, od 9 do 20 sati, rezervirana za Županijsko natjecanje LiDraNo 2017. za osnovne i srednje škole, a ulaz je slobodan.

U četvrtak, 16. veljače, s početkom u 19.30 sati na Velikoj sceni održat će se predstava ‘Ostavljam te’, prema motivima Edward Albee ‘Marriage play’. Riječ je o gostovanju Hrvatskog narodnog kazališta iz Zadra. Ulaznice su u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

U petak, 17. veljače, u 20 sati, na Sceni Zvonimira Rogoza igra predstava ‘Cabaret Singerica’, redateljice Jagode Kralj Novak. Ulaznice su dostupne u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

Produkcija Plesnog studija Vindi Varaždin održati će se u subotu, 18. veljače, u 18 sati na Velikoj sceni, a ulaznicu su u slobodnoj prodaji. Svi koji propuste uživati u tome, mogu to učiniti i u nedjelju, 19. veljače.

Koncert Simfonijskog orkestra Konservatorija za glasbo in balet Maribor održat će se u subotu, 18. veljače, od 19 sati, a ulaz je slobodan. Istog dana, od 21 sat, Scena Zvonimira Rogoza biti će mjesto na kojem će se održati koncerti, a ulaznice je moguće nabaviti u slobodnoj prodaji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije