Vijesti / Kultura

češljugar

U KINU GAJ Kriminalistička drama 'Češljugar' od petka u varaždinskom gradskom kinu

U KINU GAJ Kriminalistička drama 'Češljugar' od petka u varaždinskom gradskom kinu
Kino Gaj

U Kinu Gaj film 'Češljugar' moći ćete pogledati u tri navrata...

Film 'Češljugar' nas vodi na uzbudljivo putovanje od blještavila elitnog Upper East Sidea preko mračnih radionica u Greenwich Villageu do pustoši predgrađa Las Vegasa u napetoj priči o umjetnosti i ljubavi, gubitcima i opsjednutosti, o preživljavanju i kreaciji, i o najdubljima tajnama identiteta i sudbine.

U Kinu Gaj film 'Češljugar' moći ćete pogledati u tri navrata, 13., 15. i 17. rujna, a početak je u svim terminima u 21 sat.

Cijena karte je 15 godina, a dobna granica je 15 godina.

Fotografija Kino Gaj.

Više o filmu 'Češljugar'

Trinaestogodišnji Theo, koji sad kao već odrastao priča svoju priču, jednoga je dana s majkom posjetio Metropolitan Museum of Art gdje se u tom trenutku našao terorist bombaš koji među ostalima ubija i njegovu majku. Zbunjen je i u šoku, u sveopćoj strci Theo bježi sa slikom koju je njegova mama najviše voljela, a koja sljedećih godina postaje njegov teret i blagoslov.

Ta moćna i prelijepa slika s godinama koje slijede uvući će ga u kriminalno podzemlje, među dilere umjetninama i drogama, u epicentar sve opasnijeg kruga u kojem će njegov život i život njegovih najbližih visjeti o tankim nitima koje se svakog trena mogu prekinuti.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!