Vijesti / Kultura

U KINU GAJ

JOKER Jedan od najpoznatijih filmskih negativaca ponovo stiže na velika platna, u Kinu Gaj od četvrtka

JOKER Jedan od najpoznatijih filmskih negativaca ponovo stiže na velika platna, u Kinu Gaj od četvrtka
Kino Gaj

Film 'Jocker' u Kinu Gaj moći ćete pogledati u sedam navrata...

Studio Warner Bros. Pictures donosi neispričanu priču o najpoznatijem negativcu Gotham Cityja - Jokeru. Do sada smo u ulogama Jokera gledali legendarnog Jacka Nicholsona i Heatha Ledgera, a sada mračnu ulogu preuzima nominiran za nagradu Oscar Joaquin Phoenix.

Film 'Jocker' u Kinu Gaj moći ćete pogledati u sedam navrata, 3., 4., 5., 6., 7., 13. i 26. listopada, a početak je u svim terminma u 21 sat.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a dobna granica je 15 godina.

Više o filmu 'Jocker'

Ovo je neispričana, samostalna priča o jednom od najpoznatijih i najozloglašenijih negativaca. Joker je izmišljeni lik, supernegativac koji se pojavljuje u DC stripovima. Kroz svoja stripovska pojavljivanja, Joker je prikazan kao visoko inteligentan kriminalac čija je karakterizacija varirala tijekom različitih razdoblja. Redateljevo istraživanje Arthura Flecka (Phoenix), čovjeka kojeg je društvo odbacilo, nije samo studija o karakteru, već puno više od toga.

Uz Phoenixa, u ostalim su ulogama: dobitnik nagrade Oscar Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron, Bill Camp, Glenn Fleshler, Shea Whigham, Brett Cullen, Douglas Hodge i Josh Pais.

Za režiju i produkciju je zaslužan nominiran za nagradu Oscar® Todd Phillips, tvorac trilogije Mamurluk.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6005

Reci što misliš!