‘KOJA JE OVO DRŽAVA!’ Novi Brešanov film sniman i u lepoglavskoj Kaznionici

Lepoglava je opet bila set za novi film. Redatelj filma ‘Koja je ovo država!’ Vinko Brešan, brojni poznati glumci angažirani na filmu te brojna filmska ekipa nekoliko su dana boravili u Lepoglavi snimajući scene uglavnom vezane za dio filma čija se radnja događa u i oko zatvora.

– Lepoglawood – od Smogovaca preko Christhopera Reeva (originalni Supermen) i ratnog filma u kojem je naš Bibi imao glavnu dječačku ulogu do niza dokumentaraca. Lepoglava je oper bila set za novi film. Neke scene snimane su unutar Kaznionice u Lepoglavi dok je dio scena sniman na otvorenom, u neposrednoj blizini Kaznionice – pohvalio se Hrvoje Kovač, zamjenik lepoglavskog gradonačelnika, na svom Facebook profilu.

– Neću vam puno o filmu, ali radnja garantira dobru zabavu pa je najbolje da to sami otkrijete na projekciji koju planiramo za Lepoglavu. O tome smo pričali s izvršnom producenticom Majom Vukić s kojom smo se susreli u Gradu i koja nas je povela setom kod Kaznionice. Tek sad, kad se može osjetiti atmosfera filmske produkcije, vidimo koliko nam zapravo fali kinodvorana u Lepoglavi – napisao je Kovač.

Film okuplja brojna poznata glumačka imena, a prikazivanje je planirano za kraj ove godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije