Izložba podvodnih fotografija kluba ‘Roniti se mora’ u četvrtak na FOI-u

U četvrtak, 18. svibnja, na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin održat će se izložba podvodnih fotografija ronilačkog kluba ‘Roniti se mora (RSM)’ s početkom u 18 sati u prizemlju zgrade Fakulteta organizacije i informatike.

Na prvoj zajedničkoj izložbi podvodnih fotografija ronilačkog kluba ‘Roniti se mora’ svoje radove prezentira čak 10 članova kluba: Damir Zurub, predsjednik kluba Roniti se mora i svjetski prvak u podvodnoj fotografiji, Nikola Hrženjak, Karlo Maćaš, Dragutin Kermek, Blanka Vrgoč, Ivana Nobilo, Dean Ganza, Braco Suhonić, Irena Suhonić i Lovro Rašan.

Fotografije su snimljene tijekom zadnjih par godina na lokacijama od obližnjeg varaždinskog jezera Motičnjak, preko Jadranskog mora, Crvenog mora u Egiptu, Maldiva pa do dalekog otočja Raja Ampat u Indonezijskom području Zapadna Papua.

Fotografije su različitih formata od najvećih na B2, preko A2, A3 pa do najmanjih 20×20 centimetara.

Većina fotografija je u boji uz dvije koje su crno bijele. Ukupno će biti izloženo 28 pojedinačnih fotografija te dvije serije fotografija, jedna se sastoji od tri, a druga od pet fotografija.

Fotografije će biti izložene na zidovima u hodnicima prizemlja, prvog i drugog kata te potkrovlja Fakulteta organizacije i informatike.

Izložba će biti otvorena od 18. svibnja do 17. lipnja.

Organizator izložbe je ugledni profesor Fakulteta organizacije i informatike prof. dr. sc. Dragutin Kermek, ujedno veliki zaljubljenik u podvodnu fotografiju čije radove isto tako imate priliku razgledati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije