Folklorni koreografi do 28 godina, prijavite se na natjecanje Se tanca? Tanca se

Pozivaju se svi mladi folklorni koreografi rođeni 1989. godine i mlađi da se prijave na sedmo po redu natjecanje mladih folklornih koreografa Se Tanca.

Natjecanje se organizira s ciljem popularizacije folklorne umjetnosti i tradicijske kulture među mladima te željom da se mladi plesači potaknu prema kreativnom stvaranju novih umjetničkih djela.

Na festival koji se održava pod imenom ‘Se tanca? Tanca se!’ mogu se prijaviti samo natjecatelji do 28 godina starosti. Prema propozicijama festivala koreografije ne smiju biti kraće od 3 minute ni dulje od 6 minuta. Zadnji dan za prijave je subota, 15. svibnja.

Prijave treba slati na mail folkolo@gmail.com. U prijavi treba navesti naziv koreografije, ime koreografa s kratkim životopisom, adresu, broj telefona i e-mail adresu natjecatelja, ukupan broj izvođača, te naziv izvođača, ansambla ili KUD-a koji će izvesti koreografiju.
Natjecatelje će ocjenjivati stručno povjerenstvo.

Festival se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a za najuspješnije natjecatelje predviđene su prigodne nagrade.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije