GIMNAZIJA Film ‘380 godina gimnazijalaca’ u režiji Julie Klier i Dražena Krešića

Prošle je godine Prva gimnazija obilježila 380. obljetnicu i tim su povodom redateljica Julia Klier i redatelj Dražen Krešić snimili film u kojem su prikazali bivše profesore Prve gimnazije te sadašnje talentirane učenike čime su predstavili njihov trud i rad.

U filmu je vidljiva razlika među generacijama, a bivši su profesori ispričali kako je nekada bilo na Prvoj gimnaziji, dok su sadašnji učenici ispričali kako je sada.

>FOTO Svoj 380. rođendan Prva gimnazija proslavila velikom svečanošću u HNK

– Povodom proslave 380. godišnjice škole, bivša učenica naše škole, danas redateljica Julia Klier, sa svojim suradnikom Draženom Krešićem, iz tvrtke Droolia, snimila je film ‘380 godina gimnazijalaca’ koji je premijerno prikazan na svečanoj sjednici Nastavničkog vijeća škole i uzvanika 10. listopada 2016. u gledalištu HNK Varaždin. Julia i Dražen održavali su i filmsku radionicu na našoj školi koju je polazilo 50-ak naših učenika. Pogledajte što o školi kažu i čega se prisjećaju sadašnji i bivši učenici, ali i naši umirovljeni profesori – objavljeno je na Facebook stranici Prve gimnazije Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije