Predstava i igra za bebe ‘Baja buf’ Sanje Tropp Frühwald gostuje u Beču

‘Baja buf’ predstava je i igra za bebe, originalan projekt Sanje Tropp Früehwald i umjetničke organizacije ‘Vrum’, poznat varaždinskoj i hrvatskoj publici.

S priličnim oduševljenjem prihvatila ga je i bečka publika, pa će nakon 9 izvedbi u mjesecu listopadu ove godine, ponovno u prosincu biti izvedeno čak 10 izvedbi u središtu Beča u Museum Quartieru, odnosno u najvećem austrijskom kazalištu za mladu publiku – Dschungel teatru.

‘Baja buf’ jedinstveno je prvo otkrivanje komunikacije i tjelesnih instikata beba. Režirajući svoj vlastiti pokret, bebe stupaju u interakciju s izvođačima.

Između beba i izvođača gradi se povjerenje, koje djeci omogućuje da povedu igru i prihvate ‘razgovor’. Učenje komunikacijskih vještina i pokreta bez riječi između malenih i velikih, na jednostavan, ali inventivan način – svaki put u svojoj izvedbi urodi jednom novom, originalnom predstavom.

Tijekom 2017. godine najavljena su i mnogobrojna nova gostovanja ‘Baja bufa’ u zemlji i inozemstvu, koji uz podršku platforme ‘Kliker’ uspješno uveseljava mladu kazališnu publiku i cijele obitelji već nekoliko sezona.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije