Večer poezije i craft piva u Vakuumu 4. studenoga

Udruga Katapult i VAKUUM inicijativa predstavlja prvu u nizu večeri poezije u prostoru VAKUUM kluba (Petra Preradovića 17), začinjenu degustacijom sve popularnijih tzv. craft piva (u slobodnom prijevodu: pivo malih obrtnika ili čak i pivo iz kućne radinosti, kao odgovor na piva uniformiranog okusa koja dolaze iz industrijskih pogona).

Stoga i poklič koji Katapult i VAKUUM pozivaju na ovaj događaj glasi: Poezija i glazba – da! Industrijsko pivo više nikada!

Kažu kako su za petak, 4. studenoga, od 19 do 22 sata, pripremili bogati program.

Nakon okupljanja svih zainteresiranih, voditelj programa Vedran Bujanec će okupljene uvesti u večer poezije.

Gost večeri je mladi, notorni, zagrebački pjesnik Boris Kvaternik koji će predstaviti neke od svojih pjesama, a nakon toga su mogući komentari i diskusija.

Slijedi čitanje sudionika: autorska pjesma s tematikom pijanstva. Prisutni će odabrati najbolju pjesmu, a nagrada su tri kneginečke craft pive.

U planu je i akustični koncert, na kojem može nastupiti bilo tko – pjevanjem, sviranjem, recitiranjem ili čak i glumom! Službeni dio pozadinske buke će odraditi sastav Sten Mol. Organizatori napominju da prijave nisu potrebne. Samo hrabrost.

Potom je na redu otvaranje sezone craft piva u VAKUUM-u, druženje s dežurnim pivarom Nikolom Sokolom te degustacija domaćeg piva.

– Degustacija će biti moguća za članove kluba, a učlanjenje će se vršiti na ulazu. Učlanjenje u klub je besplatno – pozivaju udruga Katapult i VAKUUM inicijativa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije