Udruga mladih V.U.K. i nuSynergetic pozivaju da se prijavite na FotoRe:animator

FotoRe:animator je jednodnevno fotografsko natjecanje u organizaciji Udruge mladih V.U.K. i udruge nuSynergetic kojem je cilj privlačenje pozornosti na zapuštene prostore koji se nalaze na prostoru Varaždina.

Fotomaraton je dio projekta pod nazivom nuArs Session No. 1 koji je financijski djelomično podržao Grad Varaždin putem javnog poziva. Predviđen početak projekta je listopad 2016. godine, a sam FotoRe:animator će se održati 23. listopada.

Uzevši fotoaparate u ruke možete postati jedan od reanimatora napuštenih mjesta grada Varaždina, zabaviti se, a usput i ponešto naučiti. Predviđena su predavanja i radionice iz područja fotografije – rasvjeta, fotografiranje modela i arhitekture, tehnički aspekt fotografije.

U planu je više lokacija, a prašina, paučina i zub vremena ipak neće biti jedine stvari koje ćete pokušati ovjekovječiti jer su pripremljeni i razni performansi iz područja glazbe, mode i plesa koji će se održati na odabranim mjestima. Time se želi ukazati na nebrojene aktivnosti koje bi se mogle u tim prostorima održavati. Vaša oruđa su mašta i fotoaparat.

Ovdje se nalazi link za prijave koje su otvorene do 20. listopada. Broj sudionika za ovaj događaj je ograničen zato požurite s prijavama. Kotizacija za sudionike biti će 30 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije