Ako ne sada, kada? Traži se vaše mišljenje o stanju u varaždinskoj kulturi!

Kulturno vijeće Grada Varaždina poziva sve zainteresirane građane neka ispune upitnik koji će poslužiti za izradu Strategije razvoja kulture grada Varaždina za razdoblje od 2017. do 2022. godine.

Ovo je prava prilika da se građani sa svojim iskustvima, mišljenjima i prijedlozima na vrijeme uključe u proces donošenje strateškog kulturnog dokumenta.

Kako objašnjava Kulturno vijeće, princip izrade Strategije sastoji se od nekoliko koraka, a prvi je ovaj upitnik za građane.

Osim toga, djelatnici u kulturi i ostali dionici u kulturi popunjavaju drugi tip upitnika, a nakon toga, krajem rujna, organizirat će se sedam javnih fokus grupa raspoređenih po područjima kulture, gdje će biti pozvani svi predstavnici iz tih područja, ali i sva zainteresirana javnost.

Nakon prikupljenih podataka i prijedloga agencija koja će biti odabrana raspisat će spomenutu Strategiju, koja će tad biti poslana na Javno savjetovanje, a finalna verzija šalje se Gradskom vijeću te nakon njihove potvrde ide u tisak u dvije varijante – originalnoj verziji i skraćenoj verziji koja će biti dostupna i prezentirana javnosti.

Kulturno vijeće Grada Varaždina osnovano je sredinom travnja 2015. godine i od samog početka inzistira na izradi kvalitetne Strategije razvoja kulture grada Varaždina.

Ispuniti upitnik možete do 11. rujna, potpuno anonimno, slijedeći ovu poveznicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije