Susret amaterskih glumačkih skupina na 6. stažnjevečkim danima glume

U organizaciji Glumačke družina Komedijaši, u subotu 23. i u nedjelju 24. siječnja, u ivanečkom gradskom naselju Stažnjevec će se održati tradicionalni, ove godine već 6. Stažnjevečki dani glume, piše Eivanec.

Kako bi očuvali kulturno-umjetnički amaterizam, posebice aktivnosti amaterskih kazališnih družina, na samoj manifestaciji, uz domaćine Glumačku družinu ‘Komedijaši’ nastupati će i gosti iz 9 amaterskih kazališnih i glumačkih družina, koje u Stažnjevec stižu iz Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko križevačke i Zagrebačke županije.

U subotu, od 17 sati, dane glume otvaraju domaći Komedijaši, a nakon njih nastupit će Kulturno umjetničko društvo Cestica, KUD Mudlin iz Peteranca, Udruga žena Veliko srce iz Svetog Đurđa te KUD Danica iz Bedenice, a svoje sudjelovanje toga dana potvrdila je i Glumačka družina ‘Gruntovčani’ iz Sigeca Koprivničkog.

U nedjelju će, također s početkom u 17 sati, prvi nastupiti Mali stažnjevečki komedijaši, a nakon toga slijedi smijeh uz Društvo žena iz Reke, Kulturno umjetničko drušvo Lepoglavski pušlek, KUD Jesenje, Udrugu Stara brv iz Voće te uz izvedbu Društva žena iz Gornjeg Hrašćana.

Ulaz na programe 6. stažnjevačkih dana glume, oba dana, za sve željne dobre zabave uz veliku dozu smijeha je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije