Zlati ajngel: ‘Drugačije’ varaždinske vedute u oku i objektivu Darka Gorenaka

U galeriji Zlati ajngel, jučer je, 27. studenoga, izložbu svojih fotografija otvorio Darko Gorenak, član Foto kluba Sloboda.

Izložba je privukla velik broj posjetitelja, koji su sa zanimanjem razgledali fotografije ovog varaždinskog fotoreportera i kroničara gradskog života. Gorenak se ovom prilikom varaždinskoj publici predstavio s 18 fotografija Varaždina velikog formata.

Fotografije prikazuju varaždinske znamenitosti koje Varaždinci često ne doživljavaju na takav način, čime im je Gorenak pomogao da ih vide iz jedne druge perspektive i tijekom različitih godišnjih doba, čime je pokazao kako pojedine znamenitosti mogu poprimiti drugačiji izgled, ovisno o okolišu koji se mijenja oko njih.

Prisustvovali su joj i brojni kolege Darka Gorenaka, koji su iskoristili priliku za izmijeniti pokoje iskustvo i savjete, a sve je proteklo u veseloj i opuštenoj atmosferi.

Sama izložba je zamišljena u duhu ovogodišnjeg adventa i odraz je predblagdanske atmosfere u gradu, a ostaje otvorena za sve zainteresirane posjetitelje do 13. prosinca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije