Kino Galerija: Pogledajte novi film Woodya Allena i odličnu Pixarovu animaciju

I ovog tjedna očekuje nas odličan filmski program u kinu Galerija. Tako vas očekuje odlična Pixarova animacija, malo drame te novi film starog majstora ljubavno-neurotičnih filmova.

Animirani spektakl Dobri dinosaur donosi nam odgovor na pitanje što bilo da asteroid promjera deset kilometara koji je zauvijek promijenio život na Zemlji nikada nije pogodio naš planet. Iz Disney Pixar studija dolazi nam priča o epskoj avanturi u svijetu dinosaura gdje apatosaurus Arlo i dječak postaju najbolji prijatelji. Na putovanju kroz čudnovat krajolik, Arlo se suočava s vlastitim strahovima i spoznaje za što je sve spreman.

Na rasporedu je u četvrtak, 26. studenoga u 17 sati i 30 minuta te u nedjelju, 29. studenoga u 17 sati. Ulaznica 20 kuna.

Odlična drama, 45 godina, s respektabilnom glumačkom postavom: Charlotte Rampling osvojila je nagradu za najbolju glumicu na Berlinu, a Tom Courtenay za najboljeg glumca. Film je ujedno bio nominiran i za Zlatnog medvjeda. Kate i Geoffa su bračni par koji se priprema za proslavu 45. godišnjice braka. Međutim, Geoff saznaje da je njegova bivša djevojka Katja, nestala prije 50 godina u švicarskim Alpama, pronađena mrtva i zamrznuta. Kate je znala za nju, ali tek sada saznaje da su bili zaručeni. Postaje nesigurna i ljubomorna, a njihov naoko skladan brak počinje se raspadati.

Na rasporedu je u četvrtak, 26. studenoga u 20 sati, u nedjelja, 29. studenoga u 19 sati i 30 minuta. Ulaznica 15 kuna.

Kraj mjeseca donosi nam najnoviji film Woodyja Allena, Nerazuman čovjek. Novi film genijalnog oskarovca Woodya Allena, njegova prva suradnja s Joaquinom Phoenixom i druga s Emmom Stone. Kada doživi emocionalnu krizu briljatni profesor koji više vjeruje u životne lekcije nego li teorijsko znanje prihvati posao na malenom koledžu. Tamo je svatko novi predmet velikog interesa. Uskoro će se spetljati i sa studenticom i s profesoricom a jedan egzistencijalistički potez preokrenut će mu život i natjerati ga da sve gleda drugim očima.

Na rasporedu je u petak, 27. studenoga u 20 sati te u subota, 28. studenoga u 20 sati. Ulaznica je 20 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije