Otvorenje izložbe Domagoja Severa Volim Hrvatsku od petka u Županijskoj palači

U Atriju Županijske palače danas će se, u petak, u 18 sati, otvoriti izložba naziva ‘Love Croatia’ mladog ivanečkog fotografa Domagoja Severa, kao sastavni dio programa proslave Dana Varaždinske županije.

Domagoj Sever izlagao je na 18 skupnih te na jednoj samostalnoj ‘Ded v bronju’. Dobitnik je mnogih nagrada među kojima su i natječaj Olympusa ‘Ritam života’ na kojem je pobijedio između 1069 pristiglih fotografija te je bio finalist fotografije godine BiH 2014. godine. Također, tri je godine zaredom izlagao na najpoznatijem hrvatskom salonu fotografije u Vinkovcima.

Bio je i polaznik foto seminara Fotosofia 7, 2012. godine, vrsnog hrvatskog fotografa Damira Hoyke.

– Domagoj je odličan predstavnik skupine onih fotografa koji svoj inicijalni talent uspješno razvijaju svojom marljivošću i predanosti mediju. Njegova predanost upada u oči već samom mnogobrojnošću izloženih lokacija, a postaje još uvjerljivija činjenicom da je sva potrebna putovanja Domagoj realizirao u vlastitoj produkciji – naglasio je naš poznati fotograf.

O samoj izložbi izrekao je mnoge riječi pohvale te je istaknuo kako je odabir naglašenog kolorizma kao vizualne poveznice na izloženim fotografijama nesumnjivo element koji privlači pozornost i oduševljava publiku, jednakom energijom kao što je oduševio i samog autora.

Između ostalog, Domagoj Sever osnivač je i tajnik foto kluba Oto iz Ivanca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije