Ljeto na Šoderici: Radni godišnji odmor Kerekesh teatra

Kerekesh teatar u suradnji s Udrugom mladih Grada Koprivnice i uz potporu Općine Legrad pokreće novi projekt – ‘Ljeto na Šoderici’.

Radi se o nizu kazališnih izvedbi za sve ljubitelje komedije, koje će se održati uz obalu rijeke Drave, na popularnom ‘podravskom moru’ Šoderica u Koprivnici.

‘Ljeto na Šoderici’ će započeti već 25. lipnja, kada je na rasporedu predstava Povratak ratnika. Nakon toga, 9. srpnja Kerekesh teatar igrat će predstavsu Ufuraj se i pukni, a dva tjedna kasnije, 23. srpnja, stiže Skupština. Publika na Šoderici 6. kolovoza moći će pogledati Dimnjačara, a ciklus završava 20. kolovoza izvedbom predstave Krtice.

Predstave će se održavati na pozornici uz obalu ispred Mosquito beach bara. Sve predstave počinju u 21 sat, a ulazak publike je predviđen pola sata ranije. Cijena ulaznice je 40 kuna i kupiti se može u Mosquito baru na Šoderici, u caffe baru Kaktus u Koprivnici i na ulazu kazališnog prostora prije same predstave, od 19 sati. U slučaju kiše, predstave će se igrati u Društvenom domu Općine Legrad.

Sve informacije vezane uz pojedinu predstavu mogu se pronaći na web stranici www.kerekesh-teatar.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije