Schtig i Gorilla kandidati za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije!

Petak, 4. rujan 2015.

Veliki bod Hrvatske u gostima u sklopu kvalifikacija za nogometno prvenstvo Europe u nogometu s nogometnom loptom! Malo je nedostajalo da se uberu i sva tri boda na gostovanju u Bakuu, no i ovaj je poduhvat vrijedan oduševljenja tim više što je Hrvatska nastupila bez svojih najboljih igrača: Roberta Prosinečkog, Zvonimira Bobana i Roberta Jarnija.

Subota, 5. rujan 2015.

Big Brother ponovno je okupirao male ekrane. Nismo kompetentni komentirati zbivanja unutar kuće, s obzirom na to da osnovna superherojsko-moralna načela ne dopuštaju gledanje ovakvih i sličnih nakarada. Ipak, nemoguće je izbjeći naslove kojima nas bombardiraju news portali te ovim putem želimo upitati producente na koji su način došli do obitelji Vasić? Pitanje koje slijedi je: Kako je nastala obitelj Vasić? Naši super-senzori govore nam kako se radi ili o mitozi ili o incestu ili je posrijedi čista abiogeneza. Ovu emisiju ‘zasigurno’ nije odabrao J.Lo Hadžiselimović.

Nedjelja, 6. rujan 2015.

Još malo najvažnije sporedne stvari na svijetu. U Norveškoj nismo uspjeli izvući bod, te je vrlo izvjesno kako će nacionalna svetinja ostati bez omiljenog izbornika Anice Kovač. Iako se u medijima kao mogući nasljednici već sada spominju brojna velika imena, željeli bismo i mi istaknuti kandidaturu za zauzimanje ovog vrlo važnog mjesta. Schtig i Gorilla ne samo da bi bili neovisni od određenih utjecajnih individua, već bi ujedno mogli pomoći i kao igrači u situacijama kada naoko više nema spasa. A spasa uvijek ima.

Ponedjeljak, 7. rujan 2015.

Veliki šok na početku tjedna! Među imenima koja se spominju kao mogući nasljednici Nike Kovača, pojavilo se i jedno koje plijeni posebnu pozornost: Ante Čačić! Ne spominjemo to iz razloga što je dotični prezimenjak neuračunljivog Ratka, već jer o njemu nismo uspjeli saznati ništa drugo osim da je dugogodišnji dečko Zdravka Mamića. Što se tiče Nike Kovača, ovo je prvi puta da se nečije ime spominje u kontekstu sportske odjeće nakon ‘Air Jordan’-a, službeni je naziv ‘Nike Kovacz’.

Utorak, 8. rujan 2015.

U jednoj britanskoj školi, ravnatelj će ostati bez posla jer je spolno općio s profesoricom kemije, a sve je uspjela ovjekovječiti jedna učenica. Ne radi se o snimci koja bi prikazivala nježnik i stidnicu u kompromitirajućem sjedinjenju, već je u pitanju samo audio zapis. Podržati ćemo disciplinsku komisiju u slučaju osuđujuće odluke, odnosno izgona uključenih osoba iz prosvjete, jer danas je nedopustivo da dvije osobe rade nešto takvo na poslu ukoliko su različitog spola! Nečuveno!

Srijeda 9. rujan 2015.

Prilikom deložacije dobrostojeće žene, 40-ak aktivista Živog zida naguralo se u stan te su tamo, kao i obično pjevali, plesali i bivali uhićeni. U ‘maricu’ je strpan i Vilibor, najistaknutiji član i vođa ove čudnovate i simpatične skupine polu-bića. Ovoga puta stajemo u njegovu obranu: Kako ste mogli? Pa on je nečiji sinčić!

Četvrtak 10. rujan 2015.

Počeli smo s velikim sportskim uspjehom nogometne reprezentacije, a završiti ćemo s jednakim uspjehom košarkaša! Naime, naši su košarkaši ponovili uspjeh nogometaša protiv Azerbebajanpatlidžana, te su uzel važan bod protiv Gruzije! Čestitke košarkašima, koji polako, ali sigurno, kroče putevima slave omanjih sportskih kolega.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije