Cro Pop Rock prelazi iz UFC-a u Dinamo, uskoro će zaigrati i za reprezentaciju

Petak, 20.11.2015.

Policajci koji su pretraživali stan privedenih Zdravka Mamića i sina mu Maria, nemalo su se šokirali kada su u torbici Monike Kravić (supruge Maria Mamića) pronašli više od sto tisuća eura gotovine. Ne vidimo u čemu je problem – Monika je uspješna mlada žena, sudionica prve sezone showa Story Supernova i vjerujemo kako jednaku količinu gotovine sa sobom nose i Šuka, Hervatin i Marin Tironi. Uostalom, Monika je prava shopping kraljica, a ne ti.

Subota 21.11.2015.

Država je opet podijeljena, a ovaj put su krive špekulacije o potrebi da se djelatnici Zagrebačkog električnog tramvaja naoružaju. Javnost smatra kako je puno važnije da se utokama štite one najugroženije vrste: plavi kitovi, Todorić i njegovi menadžeri te dečki iz Peperminta.

Nedjelja 22.11.2015.

Gospođa Kojić uspjela je prošvercati mobitel na vlastitu svadbu, iako je osiguranje bilo vrlo temeljito i strogo. Izvori bliski srpskoj pjevačici navode kako ga je ipak uspjela, citiramo: ‘nekuda ugurati’. Navodno joj ga je Keba pomogao ugurati, koji je i platio svadbu svom sinu i sada novoj ‘kćeri’, vršnjakinji Severini. U svakom slučaju javnost je mogla malo odmoriti od terorističkih napada, neizvjesnosti oko formiranja vlade te malo uživati u Sevkinim selfijima. Već idući vikend novi par ima vjenčanje na Maldivima, a slijede obredi u Milanu, Velikoj Jabuci te, vjerojatno, i u Big Brother kući.

Ponedjeljak 23.11.2015.

Za osvajanje Rake potrebno je oko pedeset tisuća vojnika, uz zračnu i tenkovsku potporu. Iako još nitko nije tražio našu pomoć oko ovog gorućeg problema, dakako nudimo barem jedno rješenje – među milijunima izbjeglica regrutirati sedamdesetak tisuća mladića i rješiti taj problem prije slijedećeg novinskog naslova.

Utorak 24.11.2015.

O aktualnim dopinškim aferama, nešto smo već bili pisali. Jedan od najvažnijih nogometnih reprezentativaca, nogometaš nogometa Arijan Ademi i naš borac Cro Pop Rock dobili su redom četiri i dvije godine suspenzije zbog korištenja nedopuštenih sredstava. Ovo je veliki udarac za domaći, ali i sport općenito, te danima pokušavamo pronaći izlaz iz ove teške situacije. Voljeli bismo sjesti za stol i sagledati mogućnost da kažnjeni sportaši jednostavno zamjene sportove u kojima su zadobili suspenzije. Arijan može nastupiti već na idućem UFC eventu, dok vjerujemo kako Mirko bez problema može zaigrati za Dinamo, a samim time naravno onda postati i reprezentativac.

Srijeda 25.11.2015.

Baš nas je razveselio, ali malo i iznenadio naslov ‘Modrić zabio nakon dvije godine!’. Nije nepoznanica kako je naš veznjak jedna od najvažnijih karika današnjeg Reala, ali nismo znali da je u pogledu realizacije vladala doista poveća suša. Primjerice, Silvijo je Marić za igranja u Dinamu zabijao svaki vikend, a ukoliko mu se prohtjelo mogao je i kroz tjedan. Statističari već predviđaju kako bi slijedeći Lukin gol trebao pasti otprilike sredinom 2016-te i još jedan 2018-te. To znači da bi mogli pasti baš na jednoj od velikih smotri i pripomoći Hrvatskoj da, na čelu s Antimonom Čačićem, osvoji europsko ili svjetsko prvenstvo.

Četvrtak 26.11.2015.

Na instagramu je izašao još jedan selfie velike zvijezde iz 90-tih, Severine!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije