Nakon smrti BB Kinga, Zagreb dobio B King. Čeka se BBB King.

Petak 05.06.2015.

Još jedan značajan dan za hrvatski sport. Rukometni velikan (Mozart, Ivan Zak, kako god želite) Ivano Balić večeras će odigrati svoju posljednju službenu utakmicu pred odlazak u mirovinu. Nismo uspjeli doći do informacije ide li naš Ivano u prijevremenu ili starosnu mirovinu, no zaslužio je najbolji smještaj u domu za umirovljenike te vjerujemo kako će brzo steći nove prijatelje. Iako smo mišljenja da će mu biti potreban kratak period adaptacije, više smo puta svjedočili kako se novi umirovljenici vrlo brzo priviknu na zajedničke večeri u TV sali, tečajeve heklanja, razne izlete, probe zbora i sl. U domu je uvijek mnogo aktivnosti, a naš će Ivano konačno imati vremena i za ljubavni život – bakice se sigurno već bruse.

Subota 06.06.2015.

Još smo na sportu. U finalu Lige prvaka Ivan Rakitić udario je nogom nogometnu loptu koja je otišla u gol, za prvi gol na utakmici i tako zabio gol, njegov najvažniji gol u karijeri, odnosno kako on sam kaže: “Nikad nisam zabio važniji pogodak, posvećujem ga supruzi”. Ona je zasigurno bila presretna, jer i njoj je već zabijao, isto gol. Ponovno su svjetski mediji prepuni hvalospjeva na račun naše male države, koju sada već širom svijeta nazivaju “zemljom jedinih pravih superheroja”.

Nedjelja 07.06.2015.

Danas nas je dočekala šokantna vijest: Nives Celzijus još nikada nije imala priliku zavesti zgodnog Dalmatinca! Iz prve ruke znamo da je to i istina, iako je uspjela zevesti nekoliko stvarno gadnih – čak su kružile priče kako je održavala bliski kontakt treće vrste s bivšim polukovrčavim, polućelavim gradonačelnikom. Osim toga, nekoliko je zgodnih Dalmatinaca uspjelo zavesti i nju, no ona sirotica nikako da zavede jednog. Ne daj se, Nives, ima ih još barem 101.

Ponedjeljak 08.06.2015.

Nikolić i Kolinda su se prvi puta “našli” (citiramo). Čudi nas da gospodin smatra kako se nada da je Predsjednica shvatila da je griješila, a on nije – pa valjda su ili zgriješili ili nisu. Ne možemo prihvatiti da je griješila samo ona, čak i ako on nije ništa radio. Ovo je očito još jedan udar na Hrvatsku i Dinamo. Pokušava se staviti ljaga na tek osvojeni naslov prvaka i opet se blati sve što je hrvatsko. Vrijeme je da opet povadimo plinske boce i stavimo ih na sve granice, pa neka svi susjedi vide koliko plina ima, po njima posrnula, Hrvatska.

Utorak 09.06.2015.

Veliko veselje na Poljudu! Nenajavljeno je došao Slaven Bilić, a stigao je i Mate Bulić! Moguće da se pojavi i Ivano Balić, a u tom slučaju možemo očekivati i Elvira Bolića. Pozivaju se i svi Belići! Neka zabava počne! Svi se stignemo okupiti na Poljudu i nekoliko dana slaviti, jer tek u petak moramo isprazniti stadion. Nitko neće blatiti Dinamo!

Srijeda 10.06.2015.

Zagreb je dobio svoj prvi Burger King. Tvorevina vrlo slična McDonaldsovoj splačini od sada je dostupna i u hrvatskoj metropoli, matičnom gradu nogometnog kluba Dinamo. Ovo je još jedan mali korak za američke korporacije, ali veliki za sve one koji ne jedu (pravo) meso. Sada svi mogu slobodno uživati u hamburgeru u kojem nema mesa ni u tragovima, u krumpirićima koji su uvijek isprženi u fritezi prepunoj svježeg ulja, u salatama u kojima se bez nadoplate može naletjeti i na puža vinogradara… Ponosni smo. Svijet nam je nedugo uzeo BB Kinga, ali već danas dao nam je B Kinga. Možda ćemo već idući tjedan čitati o ustoličenju novog BBB Kinga i pomirenju navijača s najvećim klubom na ovim prostorima.

Četvrtak 11.06.2015.

Dobili smo dojavu kako će sutra utakmica ipak biti odigrana na punom stadionu. To zahtjeva velike mjere opreza i nameće se da odemo tamo kao dodatno (u biti jedino potrebno) osiguranje. Odjetjeli smo za Split, ali se ispostavilo da naši izvori nisu mislili na tu utakmicu. Često nam se desi situacija “Ide Vuk!”, no to nas ne sprečava da djelujemo i u trenu se pojavimo na mjestu gdje postoji potreba za rješavanjem problema, za gašenjem vatre, potreba za zagrljajem… Schtig i Gorilla nisu samo superheroji… Schtig i Gorilla su stil života.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije