‘Naš je Zdravko veliki žulj brojnim đacima kumrovečke škole’

Petak, 13.11.2015.

Hrvatski pozornik, osim što je prije nekoliko dana najavio kraj velike karijere, sada je i pod istragom zbog korištenja nedopuštenih sredstava, hormona rasta (skraćeno HRAST). Zanimalo nas je o kakvim se supstancama radi pa smo upitali izvore bliske borcu. Uspjeli smo saznati da kada bi iste pripravke koristili svi građani Hrvatske, ubrzo bi se moglo reći da Hrvatska raste.

Subota 14.11.2015.

Pokušali smo izbjeći komentar o napadima na Pariz, ali posljedica je jednostavno previše da bismo ostali šutjeti. Nakon brojanja žrtava te velike tuge, straha i boli, javnost je saznala da je jednom britanskom komičaru zbog komentara o ubojicama obrisan čitav post i privremeno blokiran profil na Fejsu. Cijeli svijet suosjeća i teško je zamisliti kako se osjeća čovjek koji cijeli dan nije mogao ništa lajkati niti šerati.

Nedjelja 15.11.2015.

Luka je Bulić i treći puta pobjedio u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Ne znamo tko je on, a niti o kakvoj se emisiji radi, no svi su hrvatski mediji prenijeli ovu vijest pa onda šeramo.

Ponedjeljak 16.11.2015.

Dirljiv prizor iz Zagreba obišao je svijet, a radi se o silueti para koji se žvali kod Bandićevih fontana, koje su u znak suosjećanja ovih dana obojane u francusku trobojnicu. Navodno su obitelji žrtava doista dirnute ovim prizorom, a jedino im je žao što mladić nije bio i malo odvažniji pa uz ‘žvaku’ poslao i izviđača.

Utorak 17.11.2015.

Na premijeri novog nastavka filma ‘Igre gladi zasjala je poznata manekenka Tina Katanić. Atraktivna je Tina i sama glumila u jednom kraćem nastavku igara gladi, a da je bila samo malo gladnija, mogla je i ona ostvariti svjetski uspjeh. Primjerice, srpska diva Severina je u svojim igrama bila podosta gladna pa nakon njenog nastavka više nikada nije morala brinuti što će staviti na trpezu.

Srijeda 18.11.2015.

Promakao nam je komentar na nastavak stopostotnog učinka Ante Čačića za kormilom nogometne reprezentacije. S obzirom na trenutnu situaciju, nije čudo da sve češće čujemo kako je najveći stručnjak ovih prostora i prije trebao doći na poziciju izbornika. Mišljenja smo kako je ipak stigao u pravi čas – da je kojim slučajem došao ranije, nakon osvajanja jednog ili dva velika natjecanja sigurno bi već bio na čelu Reala, Bayerna, Kotkana ili nekog drugog velikana.

Četvrtak 19.11.2015.

Novo uhićenje Zdravka Mamića šokiralo je brojne navijače Dinama, ali i sve koji podržavaju generale i vole Hrvatsku. Sigurni smo da se radi o političkom progonu, pošto iz prve ruke znamo da je naš Zdravko veliki žulj brojnim đacima kumrovečke škole. Za komentar smo pokušali upitati bivšeg dečka Ane Obregon, no i ovaj put smo ostali suhi. Imamo osjećaj da taj radi manje od čuvara državnog pečata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije