Štromar obišao kuće kojima prijeti urušavanje: ‘Sjajan dan i predivan pogled’

Dugotrajne kiše i poplave s kojima se Hrvatska danima borila ostavile su niz problema diljem zemlje. U Hrvatskoj Kostajnici ljudi su ostali bez ičega nakon što im je klizište srušilo kuće, klizišta su se aktivirala diljem zemlje, a u Omišu stijene prijete urušavanjem na kuće, piše 100posto.hr.

Logično je, stoga, da je situaciju na terenu odlučio osobno uvjeriti ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar, inače član HNS-a. No, barem ako je suditi po objavi na njegovoj službenoj Facebook stranici, ministra nisu pretjerano potresle strepnje stanovnika Omiša kojima bi odron kamenja mogao uništiti sve što posjeduju.

Umjesto toga, Štromar se na Facebooku pohvalio kako mu je bilo sjajno letjeti u helikopteru!

– Sjajan dan danas i predivan pogled iz helikoptera na Omiš! Došli smo ovdje kako bismo pratili sanaciju stijena koje mještanima prijete urušavanjem, a dio posla obavljat će i ovakvi helikopteri! Hvala pilotima na sigurnom letu i vrhunskom doživljaju! – napisao je Štromar na Facebooku i objavu završio sa emotikonom – smješkom.

Ali, zašto nas to uopće iznenađuje. Bivši premijer Zoran Milanović tijekom velikih poplava rekao je da zna kako je ljudima čije su kuće pod vodom jer je i njemu ‘nedavno pukla cijev u kupaonici’, a aktualni premijer Andrej Plenković katastrofalni požar koji je prošlog ljeta umalo progutao Split i okolicu nazvao je ‘atraktivnim’.

Što onda očekivati od ministra čija stranka u javnosti uživa najgori rejting ikad, a “proslavila” se neviđenom političkom trgovinom zbog koje je HDZ-u omogućen ostanak na vlasti.

Istog onog ministra koji je Dan žena obilježio nimalo kavalirski, tako da je košaru punu ruža, koje je na taj dan populistički dijelio prolaznicama, morala tegliti njegova suradnica, piše 100posto.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije