‘U Nadzorni odbor Termoplina došao sam zahvaljujući SDP-u, red je da pomognem’

Budući da se SDP presudom Visokog trgovačkog suda iznenada našao u velikim financijskim problemima i prijeti mu blokada računa, predsjednik varaždinskom SDP-a Miroslav Marković je sam uplatio 4 tisuće kuna na račun stranke.

– Riječ je o cijeloj mjesečnoj naknadi koju primam kao član Nadzornog odbora Termoplina iz Varaždina. U članstvo tog poduzeća, u kojemu zastupam interese svih svojih sugrađana, došao sam zahvaljujući SDP-u i red je da pomognem svojoj stranci kada je u ovakvim teškoćama. Moje kolegice i kolege u Gradskoj organizaciji Varaždin, a i mnogi drugi, znaju kako trošim naknadu i da veći dio odvajam za rad Stranke, dajem članovima kojima je ta pomoć prijeko potrebna te doniram raznim udrugama i u humanitarne svrhe. To radim iz srca, i radit ću dalje dok ću to biti u mogućnosti – stoji u priopćenju.

Marković je također pozvao sve članove SDP-a da, ukoliko to još nisu, plate članarinu, a one koji su u upravnim vijećima i nadzornim odborima te posebno dužnosnike stranke, da učine isto kako bi što prije izvukli SDP iz financijskog gliba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije