Pročitajte imena 53 nova člana upravnih vijeća i školskih odbora u Varaždinu

Četiri posljednje točke jučerašnje Sjednice Gradskog vijeća Grada Varaždina bile su pravi trening za gradske vijećnike. Izglasavanje točaka 11.1, 11.2, 11.3 i 11.4 rezultiralo je sa 52 razrješenja i 53 imenovanja.

Najvažnije imenovanje bilo je pod točkom 11.1. Lana Velimirović Vukalović izabrana je na mjesto ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta. POU je dosad, kao v.d., vodila Draženke Dević.

Enriko Parlaj, Ljubica Križan i Mladen Hižak razriješeni su s funkcija Povjerenstva za provođenje mjera poticanja razvoja gospodarstva na području Grada Varaždina. Novi članovi tog Povjerenstva su Mario Lešina, Mirna Amadori i Danijel Kuserbanj. To je rezultat točke 11.2.

Gradski vijećnici prihvatili su i točku 11.3 te su na taj način razriješili sve članove školskih odbora škola kojima je osnivač Grad Varaždin te članove Školskog odbora Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar. Drugi dio točke 11.3 bilo je postavljanje novih članova u te odbore.

Promjene u školskim odborima

Školski odbor Prve osnovne škole napustili su Lidija Valec, Dražen Bernat i Marija Dunat,a novi članovi su Tomislav Jalšovec, Irena Leskovar i Jelena Kučan.

U Školski odbor Druge osnovne škole ušli su Silvija Cupar Bilić, Tanja Obelić-Babok i Ivana Trušćec, a razriješeni su Jasminka Žiher, Branko Godinić i Darko Auker.

Treća osnova škola u svoj će Školski odbor primiti Tihomira Pintreca, Renata Sušeca i Elvisa Šegovića, a razriješeni su Tamara Tkalec Car, Siniša Lacković i Vanda Jezernik.

Školski odbor Četvrte osnovne škole napustili su Mirjana Auker, Nada Bengeri i Dražen Zgrebec, a novi članovi su Biljana Sušec, Zoran Bačani i Željkica Hanžek Paska.

U Školski odbor Pete osnovne škole ušli su Alema Ježić, Valentina Njegovec i Marin Perković, a umjesto njih imenuju se Darko Fileš, Sunčica Podoreški i Ivo Slišković.

Šesta osnovna škola u svoj će Školski odbor primiti Nataliju Putarek, Gizelu Mihaljević i Krunoslava Cepanca, dok su razriješeni Josip Ričko, Kristina Hlobuček i Igor Klopotan.

Školski odbor Sedme osnovne škole napustili su Vilko Kocijan, Ivana Roginek Novko i Andreja Blazinarić, dok su novi članovi Darinka Bunić, Josip Dreven i Sandra Slunjski.

Školski odbor Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar napustili su Antun Mišanović, Ruti-Hedviga Karlović, Jasminka Vujasinović, dok su novi članovi Đurđica Dropuljić, Dijana Posavec i Sebastijan Cikač.

Promjene u Javnim ustanovama (Točka 11.4)

Gradsko vijeće razriješilo je članove Upravnog savjeta Koncertnog ureda Varaždin Marina Pupavca, Vladimira Novaka i Božidara Kolarića. Na njihova mjesta došli su Marija Hrešć, Danijel Kuserbanj i Tomica Drvar Trtinjak.

Razriješeni su članovi Upravnog vijeće Gradske knjižnice i čitaonice ‘Metel Ožegović’ Varaždin Branko Godinić, Nevenka Velagić i Karmen Gumbas. U Upravno vijeće imenovani su Darinka Bunić, Branko Godinić, Sibila Krajnik.

U Upravnom vijeću Gradskog muzeja Varaždin više neće sjediti Mira Visković, Danijel Smetiško i Marija Branković, a zamijenit će ih Željko Prstec, Natalija Putarek i Robert Garafolić.

Razriješeni su i imenovani članovi Savjeta Javne ustanove ‘Galerijski centar Varaždin’. Bivši su Aurelija Šemiga, Maja Maček, Petra Bakšaj, Tatjana Kreč i Branko Cafuk, dok su u novoj postavi Gizela Mihaljević, Nevenka Tomšić, Dubravka Kanoti, Marko Podobnik i Vjeran Strahonja.

Upravno vijeće Dječjeg vrtića ‘Varaždin’ ostalo je bez Jelene Zrinski Berger, Jasminke Žiher, Roberta Briškog i Štefanije Kolarić. Novi članovi Upravnog vijeća su Biserka Keliš, Lana Žiher, Robert Briški i Štefanija Kolarić.

Smijenjeni su članovi Upravnog vijeća Javne ustanove ‘Gradski bazeni Varaždin’ Mladen Lončarić, Ivo Milušić, Dražen Zgrebec, Dragica Cikron, Vjekoslav Klarić i Stjepan Cepanec. Na njihova mjesta su imenovani Tatjana Kušter, Stjepan Cepanec, Denis Mladenović, Viktor Mrzlečki, Dražen Dolenec i Krešimir Čop.

Gradski vijećnici odlučili su i kako Bruno Ister, Josip Košutić, Andreja Blazinarić, Božica Čiček Mutavdžić, Zvonko Vugrinec i Katica Darabuš više neće biti u Upravnom vijeću Javne ustanove ‘Gradski stanovi’ Varaždin. Novi članovi su Mirna Amadori, Željkica Hanžek Paska, Marijan Balaić, Josip Košutić, Nino Lučić i Lidija Špičko.

Razriješeni su i članovi Upravnog vijeća Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina Vitomir Stanek, Miljenko Špiranec i Nada Štimac. Novi članovi su Željko Kušter, Saša Crnčić i Goran Bobek.

U Upravnom vijeću Ustanove Regionalna energetska agencija Sjever smijenjeni su Željko Kos i Dragan Lukić, a novi članovi su Darko Levačić i Lovorka Gotal Dmitrović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije