IZBORI Antolić Vupora (SDP): ‘Dobra suradnja temelj je razvoja županije’

Predsjednik Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije Mario Habek te kandidatkinja za zamjenicu župana Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora, održali su danas, 25. svibnja, konferenciju za medije na kojoj su se osvrnuli na prvi krug lokalnih izbora.

– Zadovoljni smo rezultatima ostvarenim u općinama i gradovima, s obzirom da smo ostvarili isti rezultat kao i prije četiri godine. Takođe, zadržali smo mjesto gradonačelnika u Ludbregu, što nam je bilo izuzetno bitno, a novina je da smo, s realnim šansama za pobjedu ušli u drugi krug u Općinama Klenovnik i Petrijanec – kazao je Habek, dodavši kako vjeruje da će u drugom krugu izbora za župana, zajedno s koalicijskim partnerima, pobijediti.

– Pozivam birače Varaždinske županije da izađu na drugi krug izbora u što većem broju te daju povjerenje našoj koaliciji. Župan Štromar je pokazao da dobro obavlja svoj posao, a mi kao stranka želimo nastaviti biti dobri partneri – istaknuo je.

Iako koalicija SDP-a i HNS-a u nekim gradovima u županiji nije išla zajedno na izbore, Habek to ne vidi kao prepreku za daljnju suradnju.

– Suradnja je moguća ukoliko će se sve ideje koje stranke imaju moći sublimirati u jednu i realizirati.

Komentirao je i izborni rezultat u Ivancu.

– Loš rezultat je posljedica toga što smo u posljednji trenutak ‘izašli’ s kandidatom, no nakon pobjede HNS-ovog kandidata ne isključujemo mogućnost daljnje suradnje – rekao je Habek.

Kandidatkinja za zamjenicu župana Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora zahvalila je biračima na glasovima iz prvog kruga i kazala kako se samo trudom i radom mogu polučiti rezultati.

– Želim u partnerstvu s drugima postizati rezultate za Varaždinsku županiju. Uvijek sam bila dio tima, a nikad se nisam bojala ni najtežih poslova. Vjerujem da ću kao zamjenica župana časno obavljati svoj posao, bez obzira koliko će to problema i podmetenja izazvati moj neistomišljenicima – rekla je i dodala kako je u svemu tome najvažnija ‘dobra atmosfera suradnje’.

– Pozivam sve građane koji žele drugačiji razvoj županije, neka našem timu daju svoje povjerenje u drugom krugu lokalnih izbora – zaključila je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije