VA BANQUE Lažni leci preplavili grad. Čehok: ‘Kampanja im je priglupa’

‘Zbog straha od ponovnog uhićenja Ivan Čehok odustao od kandidature’.

Naslov je to letka koji se jutros proširio Varaždinom, tiskan u novinskoj formi, što bi vjerojatno trebalo odavati dojam vjerodostojnosti.

Cijeli je ‘članak’ objavljen pod egidom ‘Izdvajamo’, a u njemu se podsjeća na Čehokove tri optužnice vezane uz zlouporabu položaja i ovlasti i nanošenje štete Gradu Varaždinu u iznosu od nekoliko desetaka milijuna kuna.

– To je samo dokaz straha mojih političkih protivnika. Pretpostavljam čije je to maslo. To su oni isti koji već mjesec dana plaše ljude i mene pričama o uhićenjima, pritvaranjima, procesima… Radi se o korištenju pravosuđa u političke svrhe – bio je komentar Ivana Čehoka na sadržaj toga letka.

Dodao je i da je kampanja ‘prljava, podla i huljska, puna nasilja’ i da je ‘ovo vrhunac’.

– To je više nego žalosno, to čitaju moja djeca, prijatelji, obitelj… No mislim da svime time samo postižu kontraefekt – smatra Čehok.

Ukazali smo mu na to da je sadržaj letka sporan samo u naslovu, u lažnoj tvrdnji da odustaje od kandidature zbog straha od ponovnog uhićenja. Ali da je u tekstu ‘članka’ tek navedeno činjenično stanje u vezi njegovih optužnica. No nije bio posebno sklon komentirati taj detalj.

– Ne znam… Znam samo da im je kampanja neinventivna i priglupa i ne zamaram se time – zaključio je Ivan Čehok.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije